Triquell i El Pony Pisador, caps de cartell de la Festa Major de Sant Cugat

La Festa Major de Sant Cugat 2024 presenta les grans novetats

La Festa Major de Sant Cugat 2024 tindrà de caps de cartell musical Triquell i El Pony Pisador. Les dues actuacions se celebraran la nit del divendres 28 al dissabte 29 de juny. La primera serà la de Triquell, que s'ha fet conegut a través del programa de TV3 Eufòria i que presentarà el seu nou disc Entre fluids. Aquests són els concerts programats per la nit del divendres: 

  • Triquell: 28 de juny, a les 23 h, al Parc de Can Vernet.
  • Cookah P & Boom Boom Fighters: 29 de juny, a les 00.45 h, al Parc de Can Vernet.
  • El Pony Pisador: 29 de juny, a la 01 h, a la plaça d’Octavià.

 

Encara faltarà per conèixer els concerts destacats del dijous o el dissabte de Festa Major. D'altra banda, s'ha confirmat que l'escriptor i periodista Xavier Bosch serà el pregoner de la Festa Major. 

Més info: L'escriptor i periodista Xavier Bosch serà el pregoner de la Festa Major de Sant Cugat

El Pony Pisador, una de les bandes de música popular més rellevants de Catalunya, és l'altre gran protagonista de la Festa Major de Sant Cugat.

Novetats de la Festa Major

Una de les principals novetats de la festa grossa d'enguany és el canvi d'ubicació de la Fira d'Atraccions, que s'instal·larà al parc de la Pollancreda i no a Coll Favà. La Festa Major Alternativa també canvia de lloc, i passa a ubicar-se a la rambla del Celler. Per altra banda, el parc de Can Vernet tornarà a ser la seu de les activitats i concerts per als més joves. 

També es recuperen alguns espais i activitats, com el parc de Ramon Barnils, que tornarà a ser l'escenari de les propostes de dansa. També es recuperen els jardins del Vallès per ubicar-hi la programació de cors i gòspels. Entre les activitats que es recuperen hi ha la baixada d'andròmines, a l'avinguda de Francesc Macià, i el cinema a la fresca, al parc Central. 

Enguany, la Festa Major no comptarà amb la Botiga al Carrer perquè dissabte no és laborable. 

Inscripcions imminents

Com és habitual per Festa Major, cal inscriure's a algunes de les activitats estrella per poder-hi participar. És el cas del Paga-li Joan, que tindrà lloc el 29 de juny, a les 20.15 h a l'Hort de l'Abat. Les inscripcions estaran obertes del 24 de maig fins al 7 de juny. Els assajos seran els dimecres i divendres de 18.30 a 19.30 h (infants), i de 20 a 21 h (adults) als Jardins del Paga-li Joan. En cas de pluja, es faran al Celler Modernista. Els dies d'assaig seran el 31 de maig i el 5, 7, 12, 14, 19, 21 i 26 de juny. 

Pel que fa a la 43a edició del Concurs d'Arrossos, que se celebrarà el 30 de juny a l'avinguda de Can Volpelleres, les inscripcions per apuntar-s'hi s'obriran el 20 de maig en el web dels Amics dels Veterans i la Regalèssia

Per participar en una de les activitats que es recupera enguany, la baixada d'andròmines, cal enviar un correu electrònic a androminesfm2024@gmail.com abans del 23 de juny. L'activitat tindrà lloc el 28 de juny, a les 19 h, al passeig de Francesc Macià. 

En el cas de l'Open Mic de Festa Major, organitzat per La Pua- Oficina Musical, cal inscriure's a openmiclaupua@gmail.com, a partir del 3 de juny. L'activitat se celebrarà el 27 de juny, a les 20.30 h, a l'escenari La Pua a la plaça de Barcelona. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem