contingut promocionat
Captura de pantalla 2019 08 23 a las 13.35.43
 

 

Troba les teves sabates pel nou curs

Consells per comprar sabates pels infants a Centre Comercial Sant Cugat

Setembre està molt a prop i amb ell la tornada a l'escola. És temps de comprar nou material escolar al Sant Cugat Centre Comercial, els llibres pel nou curs, la roba o l'uniforme que portarà i les sabates. Un complement molt important que sosté el cos cada dia i que permet que els més petits no parin de córrer.

Es recomana que es tinguin dos parells de sabates per temporada, per tal que es puguin assecar bé. Un d'ells hauria de ser de materials més resistents com la pell perquè el peu creixi bé i estigui ben subjecte. També cal tenir en compte que sigui fàcil de posar, tant si té velcro com si porta una goma o una cremallera. Per últim, no oblidar-se dels mitjons per protegir els peus dels nens de la suor i de rascades.

A Sant Cugat Centre Comercial trobareu una varietat de marques especialistes en calçat per als més petits i per a tota la família. Prepareu-vos per a la tornada a l’escola a la seva galeria comercial, gaudiu del seu centenar de botigues, i recupereu forces en un dels seus restaurants.

 

 
Comentaris

Destaquem