Troben penjades i mortes dues gallines a l'Escola La Floresta

L'Escola La Floresta denuncia que fa mesos que pateixen incivisme durant els caps de setmana

Dues gallines van aparèixer mortes i penjades pel coll en un arbre de davant de l'Escola La Floresta el passat dilluns 8 de març. El centre fa mesos que denuncia que cada cap de setmana hi ha grups que entren al pati de l'escola per fer botellón i es troben amb deixalles de tota mena i pintades. En aquesta ocasió, s'han trobat amb els dos animals assassinats. Davant la desesperació que acumulen, els infants han realitzat pancartes reclamant més civisme.

Més info: L'Escola La Floresta torna a denunciar el vandalisme que pateix els caps de setmana

"Durant tot el curs hem anat trobant diferents accions de vandalisme: pintades a les parets, ampolles i restes de botellons i alguns desperfectes de material", expliquen des de l'escola, que han denunciat la situació reiteradament a l'Ajuntament de Sant Cugat.

 
incivisme escola floresta

Preservatius a l'entorn de l'escola La Floresta FOTO: Cedida

Gallines penjades pel coll

En les últimes setmanes s'han trobat restes de fogueres a l'aparcament i més pintades amb paraulotes dins del pati. Va ser el 8 de març quan van veure dues gallines penjades pel coll en un arbre de davant del centre. Ho han denunciat també a la policia.

Segons expliquen des de l'escola, la regidora d'Educació, Pilar Gorina, es va posar en contacte amb ells i es va enviar un policia. L'informe reclamava més vigilància policial i proposaria tancar el camí d'accés al centre durant els caps de setmana. També estan a l'espera que la brigada netegi les pintades.

denuncia escola floresta

Pancartes realitzades pels infants de l'Escola La Floresta FOTO: Cedida

escola floresta denuncia

Pancartes realitzades pels infants de l'Escola La Floresta FOTO: Cedida

 

 

 
Comentaris

Destaquem