contingut promocionat
Acis personal L

 

La tutorització, el mètode que fa aflorar el potencial dels estudiants

El programa de tutorització es desenvolupa de forma coordinada amb la família

La tutorització és un programa que es pot prestar durant tota la vida escolar o una part d'ella en aquells alumnes que volen millorar el seu rendiment acadèmic i les seves potencialitats. Aquesta tècnica, utilitzada per la mestrapsicopedagoga santcugatenca Carme Cadevall d'Acis Personal, es pot aplicar tant a infants i joves amb dificultats en l'aprenentatge, com en alumnes amb altes capacitats que necessiten una material extra per incrementar les seves habilitats

A més, i mentre es desplega la tutorització en l'alumne i la seva família, és conèixer, s'avalua, es detecta i s'avancen possibles problemàtiques i se cerca una solució. El programa de tutorització es desenvolupa de forma coordinada amb la família, de manera que també inclou un acompanyament de pares i mares en l'educació dels seus fills i filles i un assessorament en els moments de crisi. Així, doncs la tutorització té per objectiu potenciar la millora i l'excel·lència a través de diverses tècniques com la reeducació, el suport acadèmic o l'orientació de conflictes o problemàtiques amb infants i joves, entre d'altres.
En l'actual context de pandèmia, que ha fet canviat de manera substancial la normalitat de les escoles i la manera com s'ensenya, és important no descuidar el rendiment acadèmic de nens i adolescents. 

 

 

Actitud preventiva i una intervenció adequada

En definitiva, la tutorització es fa des d'una actitud preventiva i una intervenció adequada en el moment precís per evitar que la situació s'agreugi, corregint possibles aspectes que limitin el desenvolupament de l'infant i posant solució als problemes. A Acis Personal, que fa temps que posen en pràctica aquest programa exposen que "les famílies que ja han confiat en el servei de tutorització durant l'escolarització han passat a formar part de l'èxit del projecte. Un fet que provoca una satisfacció professional i personal a l'equip del centre".

Més sobre ACIs Personal 

ACIs Personal és un centre de psicopedagogia aplicada a Sant Cugat dirigit per Carme Cadevall, mestra i psicopedagoga, que ofereix atenció personalitzada i individualitzada des del 2006. Cadevall va engegar el projecte a partir de la idea que "cada persona és única" i per això té unes necessitats individuals i unes capacitats, un ritme d’aprenentatge i una forma de ser úniques. Amb aquesta idea com a eix, s'escolta la persona de forma individual per comprendre les dificultats d’aprenentatge, com les altes capacitats o problemes d’habilitats socials o alteracions emocionals, ja que només entenent la persona des de totes les seves perspectives es pot escoltar i donar resposta perquè creixi, avanci i sigui feliç.

Si vols que el teu fill rebi una atenció personalitzada, pots fer-ho enviant un correu electrònic a info@acispersonal.com o per WhatsApp al 699 369 879.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem