Últimes hores per votar als Premis Sant Cugat. Encara hi ets a temps!

Pots trobar el enllaços per votar en aquesta notícia

El termini per votar als Premis Sant Cugat 2018 s'exhaureix d'aquí a ben poc: es podrà votar només fins aquest divendres 22 de març a les 23.59 hores. Per fer participar en aquest procés, només s'ha d'entrar a la pàgina web de l'Ajuntament creada per poder votar, acudir a l'Oficina d'Atenció Ciutadana o a través dels enllaços d'aquesta notícia. Encara tens unes hores per fer guanyar al teu finalista preferit!

Com ja és costum, els guanyadors dels sis guardons, entre els quals hi ha un reconeixement extraordinari, s'entregaran en una Gala d'Entrega a Teatre-Auditori de Sant Cugat. Enguany, la gala començarà el dia 31 de març a les 19.30 hores. Si vols anar-hi, només has de recollir la teva entrada gratuïta a través de la plataforma on-line del Teatre-Auditori.

Més info: Ja pots recollir les entrades gratuïtes per la Gala dels Premis Sant Cugat

Si encara no has decidit el teu vot i vols conèixer als finalistes d'aquesta edició, aquí podràs saber qui opta a guanyar un d'aquests guardons i votar-lo.

Olímpyc Floresta FS: VOTA

L'Olímpyc ha complert 40 anys d'existència durant el 2018, un club totalment integrat al barri i que participa activament en els actes i activitats que es fan.

40 anys de l'Olimpyc Floresta FS. FOTO: Cedida

40 anys de l'Olimpyc Floresta FS. FOTO: Cedida

Escola Avenç – FabLab Sant Cugat – Projecte paleta per a barreges de colors: VOTA

Les entitats FabLab i Escola Avenç (Fundació Collserola) han desenvolupat durant el darrer any una eina per a l'escola inclusiva: una paleta per fer barreges amb pintura que permet el treball autònom d'alumnes invidents i amb dificultats visuals.

Projecte de l'Escola Avenç i FabLab. FOTO: Cedida

Projecte de l'Escola Avenç i FabLab. FOTO: Cedida

Club Voleibol Sant Cugat: VOTA

L'any 2018 el Club Voleibol Sant Cugat ha celebrat els seus 30 anys d'activitat formativa continuada en l'àmbit de l'esport femení a la nostra ciutat.

30 anys del Club Volei Sant Cugat. FOTO: Cedida

30 anys del Club Volei Sant Cugat. FOTO: Cedida

Cor de Gòspel Sant Cugat: VOTA

Es constitueix i comença a treballar l'any 2008 amb aproximadament 30 persones i actualment ja el formen més de 100 cantants amateurs de Sant Cugat. Tots compartim la màgia del cant, l'afició al gòspel i als espirituals negres.

 
Cor de Gòspel Sant Cugat. FOTO: Cedida

Cor de Gòspel Sant Cugat. FOTO: Cedida

Futbol Sala Sant Cugat: VOTA

El Futbol Sala Sant Cugat és un dels clubs de futbol sala amb més rellevància a la ciutat i a Catalunya, i també ha celebrat 40 anys durant el 2018.

40 anys del Futbol Sala Sant Cugat. FOTO: Cedida

40 anys del Futbol Sala Sant Cugat. FOTO: Cedida

Maria Dolors Renau i Manén: VOTA

Durant el 2018 s'han complert 40 anys de l'inici de la lluita feminista per part de Maria Dolors Renau. 40 anys que també la vinculen al PSC, partit el qual li ha permès porta aquesta lluita al Congrés dels Diputats i al Parlament Europeu.

Maria Dolors Renau. FOTO: Cedida

Maria Dolors Renau

Pou d'Art: VOTA

Des de l'any 1998 el Pou d'Art ha estat oferint tallers i activitats per a infants, joves i adults entorn de les arts plàstiques (dibuix, pintura, teixit), tant durant el curs escolar com a les vacances.

Pou d'Art. FOTO: Cedida

Pou d'Art. FOTO: Cedida

Cristina Grau: VOTA

Aquesta santcugatenca ha treballat durant el 2018 en un projecte tecnològic anomenat, exoesquelet, donant la mà al futur.

Projecte de Cristina Grau. FOTO: Cedida

Projecte de Cristina Grau

Mn. Blai Blanquer: VOTA

Mossèn Blai s'ha jubilat durant el 2018, després de passar 21 anys com a rector de la Parròquia de Sant Pere d'Octavià i fent tot el possible per al Monestir de Sant Cugat.

Mn. Blai Blanquer. FOTO: Artur RIbera

Mn. Blai Blanquer. FOTO: Artur RIbera

Germans Claret: VOTA

Els germans Claret formen part de l'Olimp de la música catalana, i han estat ambaixadors de Sant Cugat en la cultura. El 2018 han celebrat 50 anys de trajectòria artística.

Germans Claret. FOTO: Artur Ribera

Germans Claret. FOTO: Artur Ribera

Jordi Sunyer: VOTA

Pel seu reconeixement en la investigació científica del 2018.

Jordi Sunyer. FOTO: Cedida

Jordi Sunyer. FOTO: Cedida

Fundació Jeroni de Moragas: VOTA

L'any 2018 ha celebrat els seus 25 anys, ajuden a persones amb discapacitat a poder desenvolupar la seva vida i trencant barreres socials.

Fundació Jeroni de Moragas. FOTO: Cedida

Fundació Jeroni de Moragas. FOTO: Cedida

Casal de Gent Gran de Mira-Sol: VOTA

L'entitat ha celebrat també 25 anys durant el 2018, afavorint les necessitats de la gent gran del municipi.

Casal de la Gent Gran de Mira-Sol. FOTO: Cedia

Casal de la Gent Gran de Mira-Sol. FOTO: Cedia

Sprint Idiomes: VOTA

Sprint Idiomes fa 45 anys que està al servei de les necessitats lingüístiques dels santcugatencs i santcugatenques, fent aprendre diferents idiomes a moltes persones.

Sprint idiomes

Sprint idiomes

 

La Vida en un tren: VOTA

L'any 2018 se'n van complir 100 de l'arribada del tren a Sant Cugat, i per això, es va celebrar l'espectacle La vida en un tren, que va trencar esquemes artístics.

 Espectacle de la vida en un tren. FOTO: Bernat Millet

 Espectacle de la vida en un tren. FOTO: Bernat Millet

 
Comentaris

Destaquem