La UMSO la unitat que lluita contra el sobrepès i l’obesitat

A la UMSO, els pacients, troben un enfocament terapèutic individualitzat i el pla de tractament més adequat per al seu cas particular

La UMSO, la Unitat mèdica del sobrepès i l’obesitat de Policlínic Torreblanca, té com a objectiu planificar un tractament individual que aconsegueixi revertir l’obesitat i el sobrepès, aconseguint que el pacient estigui en el seu pes ideal de manera definitiva i a llarg termini. Al capdavant de la Unitat està el Dr. Javier Osorio qui coordina l’equip especialistes en endocrinologia, nutrició, psicologia i cirurgia bariàtrica.

El Dr. J. Osorio ens explica que són capaços d'oferir un servei totalment personalitzat perquè la UMSO disposa d'un equip multidisciplinari que treballa coordinat i perquè no tenen programes estàndard, sinó que fam un “vestit” a mida de cada pacient. La pandèmia actual que estem patint ha incrementat el nombre de visites de pacients amb sobrepès i també les conseqüències psicològiques negatives que es deriven d’ell, “la pandèmia no ha ajudat, ens ha deixat sols davant la nevera” declara el Dr. J. Osorio. 

A la UMSO, els pacients, troben un enfocament terapèutic individualitzat i el pla de tractament més adequat per al seu cas particular, al qual s’arriba a partir d’un diagnòstic o valoració global dels pacients amb sobrepès, obesitat i les malalties derivades d'elles, les malalties anomenades metabòliques, que són:

  • Diabetis
  • Hipertensió arterial
  • Dislipèmia: colesterol i triglicèrids alts
  • Síndrome d'apnea obstructiva del somni (SAOS)

Amb l’assoliment de l’objectiu d’estar al pes ideal el pacient també trobà solució a les malalties metabòliques i problemes de salut derivades de l'obesitat (problemes d'articulacions i columna, dísnea o ofec amb l'esforç, problemes cardíacs, limitació del moviment, problemes psicològics, etc.), allargant i millorant substancialment la seva qualitat de vida.

No totes les cirurgies o programes d'aprimament serveixen igual per a tots/tes els/les pacients, i només en una visita personalitzada per un equip d'experts pot obtenir la formula (programa, cirurgia o pla) que funcioni. A la UMSO de Policlínic Torreblanca es pot sol·licitar una visita informativa gratuïta omplint aquest formulari o trucant al 93 515 39 99.

 

Policlínic Torreblanca

Avinguda de la Torreblanca, 2-8 1a planta

T. 93 589 18 88

www.grup-policlinic.com

Més informació
 
Comentaris

Destaquem