Un cap de setmana carregat de concerts i molt més

Un cap de setmana ple d'idees per gaudir de la ciutat

Les activitats omplen els caps de setmana a Sant Cugat, i el TOT fa un repàs de l'agenda d'activitats programades per gaudir-ne. Si us quedeu a Sant Cugat aquests dies, teniu moltes activitats per aprofitar la vostra ciutat!

Música

Sant Cugat ofereix diferents opcions musicals cada setmana. FOTO: Lali Puig

Aquesta cap de setmana és ben ple de música de tots els estils i per a tots els gustos. Us fem un recull dels concerts més destacats!

Divendres, a les 21.00 hores, us ofereixen un concert a càrrec de PAX Cor de Cambra a l'Església del Monestir. Forma part del 4t Cicle de música sacra coral.

Potser la música sacra no us fa al pes, no patiu que hi ha més opcions. Dissabte, a les 22.00 hores, el Teatre-Auditori us proposa un concert diferent: 'Piano Tour!', de Divinas. Un espectacle cabaret que us farà viatjar a mitjans dels anys 50 als Estats Units i a l'època daurada del swing.

I si ni la música sacra ni el swing us interessen, teniu dues bones opcions de jazz.

Diumenge abans de dinar, a les 12.30 hores, El Siglo Mercantic us ofereix un vermut-concert amb entrada lliure amb 'Fuzz On'. Més tard, a les 21.00 hores, us podeu apropar al Cafè Auditori per escoltar al Celeste Alías Trio. També amb entrada lliure!

Exposicions

Cada setmana s'inauguren exposicions a les diferents galeries i espais de la ciutat. FOTO: Lali Puig

Aquest divendres teniu dues noves exposicions a Sant Cugat.

'Miscel·lània', de Joan Carles Puig Portolés, s'inaugura a les 19.30 hores a l'Estudi 34.

Una mica més tard, a les 19.30 hores, obren les portes a l'exposició  del centenari del 'SantCu' a la Casa de Cultura. Una retrospectiva del Sant Cugat Esport FC durant els últims 100 anys.

Circ

El circ i el clown, una aposta segura per passar una bona estona. FOTO: Lali Puig

Aquest dissabte podeu gaudir i riure amb 'El Clown Leandre i els Barcelona Clarinet Players. Idees de fred' al Teatre-Auditori. Un espectacle d'humor poètic sense paraules però amb molta complicitat del públic. Tot preparat per captivar a grans i petits.

Parlant dels més menuts, el TOT també fa un recull de les millors activitats pels petits de la família cada setmana. No us perdeu tot el que podeu fer amb ells a Sant Cugat!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem