Un cotxe robat a Sant Cugat va ser el transport dels sospitosos de matar Jordi Comas

El vehicle ha estat clau per detenir els pressumptes autors de l'assassinat de l'empresari gironí

Un cotxe de la marca Audi S3 robat en una casa del carrer Molí de les Planes, el 15 de novembre del 2012, va servir de transport als detinguts per l'assassinat de Jordi Comas, l'empresari Gironí i president de la Federació d'Organitzacions Empresarials de Girona (FOEG).


A més, el cotxe ha estat clau per la detenció d'un dels sospitosos d'haver assassinat l'empresari, ja que el vehicle que van trobar el 13 de gener els Mossos, abandonat a l'Hospitalet, tenia l'ADN d'aquest detingut, a més d'un altre ADN d'un segon sospitós que té ordre internacional de captura. Però la clau per relacionar el vehicle amb el cas de l'empresari gironí han estat unes caixes que es van trobar dins el mateix cotxe amb joies robades a la casa de Comas el dia de la seva mort.

El cas

L'empresari gironí va ser assassinat durant un assalt a casa seva, a Platja d'Aro, el 18 de novembre del 2012, tres dies després del robatori del vehicle a les Planes. 

De moment hi ha tres empresoants acusats de la mort del president de la patronal gironina, entre ells un ciutadà albanès, que és el que va viatjar amb el vehicle robat a Sant Cugat, fins a la població del Baix Empordà, per facilitar l'accés a l'habitatge de Jordi Comas, és a dir que va fer de manyà.

 
Comentaris

Destaquem