Un detingut, diferents investigats i 4 registres en el dispositiu de la Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil, amb la col·laboració de la Policia Local, ha realitzat una operació contra el tràfic de drogues i el frau de subministraments i ha detingut una persona i n'investiga més

La Guàrdia Civil ha detingut una persona per un presumpte delicte contra la salut pública, en el marc de l'operació contra el tràfic de drogues i de la investigació d'un presumpte delicte de frau de subministraments d'aigua i llum, que ha realitzat, amb la col·laboració de la Policia Local, el dijous 7 de febrer a Can Monmany (Valldoreix). Segons ha pogut saber el TOT Sant Cugat, a banda del detingut hi ha diferents investigats i el cos policial ha trobat plantacions de marihuana en dues de les 4 cases que ha registrat. Cal destacar que aquestes 4 cases estaven okupades.

Més info: Valldoreix vol fer front a "l'ocupació il·legal d'immobles" de manera urgent

La Policia Local ha col·laborat en aquest dispositiu de la Guàrdia Civil en tasques de control del trànsit i d'acordonament de la zona, però no ha participat en els registres ni en la detenció. En total, hi han participat una dotzena de dotacions policials, sis de Guàrdia Civil i sis de Policia Local.

operatiu anti droga valldoreix ocupa 11

FOTO: Bernat Millet

 

 

FOTO: Bernat Millet

 

operatiu anti droga valldoreix ocupa 16

FOTO: Bernat Millet

 

 
Comentaris

Destaquem