Un màster d'ESADE Sant Cugat entre els 10 millors del món

El Financial Times ha donat a conèixer el rànquing de màsters en gestió empresarial aquest dilluns, 12 de setembre

El Màster en International Management (MIM) ha aconseguit la 9a posició en el rànquing que, anualment, el rotatiu britànic Financial Times, realitza amb els màsters en gestió empresarial.

La titulació, que s'imparteix al campus santcugatenc d'ESADE, ha passat de la 12a plaça a la 9a gràcies a diversos factors:  la mobilitat global dels seus alumnes, categoria en la qual ESADE Sant Cugat ocupa la tercera posició del món; el desenvolupament de carrera professional que tenen els alumnes després d'haver cursat el màster, categoria que atorga la vuitena plaça al centre santcugatenc; i l'elevat grau de satisfacció dels alumnes amb el programa, valoració que situa ESADE  en la 10a posició d'aquesta categoria. 

El Màster en International Management (MIM) pertany a la categoria de Màster in Science (MSc), inclosa en el Pla Bolònia. ESADE Business & Law School ofereix aquest programa des de l'any 2007, quan van cursar la titulació un total de 60 alumnes. Actualment, el programa compta amb 540 alumnes.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem