Un santcugatenc troba la bici que li havien robat per Wallapop

El robatori va tenir lloc el 2 de setembre a dins del pàrquing

Un santcugatenc ha recuperat una de les bicicletes que li van robar el passat 22 de setembre, dins el seu pàrquing situat al carrer de Sant Jordi. 

Després dels fets, en què algú va entrar al seu pàrquing i es va endur dues bicicletes de muntanya, després de trencar el cadenat que les lligava, el santcugatenc va posar una denúncia als Mossos d'Esquadra

Durant aquests mesos, aquest veí de Sant Cugat ha estat buscant per tot tipus de pàgines webs de venda de productes de ciclisme les seves dues bicicletes. Fins que, un dia, va trobar una de les bicis en venda per Wallapop. Tot i que havien canviat la major part de les peces de la bici, el quadre era el mateix, i, en aquest, a banda d'haver-hi una ratllada molt característica, mantenia el número de bastidor.

Seguidament, va trucar als Mossos d'Esquadra per informar-los de la situació i per dir-los que havia quedat amb ell el 24 de gener per la zona del SC Trade Center. El dia de la trobada, els Mossos el van acompanyar i després de fer les investigacions pertinents i retornar-li la bicicleta al veí de Sant Cugat, van detenir a l'individu que la tenia en venda. 

Tal com afirmen des dels Mossos d'Esquadra, després de prendre-li declaració a aquest individu se l'ha denunciat per receptació, que és un delicte penal que consisteix a comprar objectes robats per després vendre'ls. A més, durant la declaració, l'individu va explicar que ell no havia robat la bicicleta i va facilitar el contacte del presumpte lladre als Mossos d'Esquadra, qui ja li han pres declaració i se l'ha denunciat per robatori amb força.

Des dels Mossos d'Esquadra afirmen que aquest és un fet puntual i que no es tracta de cap xarxa que es dediqui a robar i vendre bicicletes. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem