Preocupació entre els veïns de Mira-sol pels robatoris al barri

En els últims dies hi ha hagut diversos robatoris al barri de Mira-sol

Diversos veïns de Mira-sol han patit robatoris en els últims 10 dies. Segons ha pogut saber el TOT, la setmana del 23 al 29 de gener, va haver-hi fins a sis.

Al carrer de Saragossa, uns veïns van patir dos robatoris diferents. Uns individus van entrar al jardí de l'habitatge i es van endur una màquina per tallar fusta. Dos dies després, i també de matinada, van tornar a entrar. Aquesta vegada, segons han confirmat els propietaris, sembla que no es van endur res.

La mateixa nit, entre les tres i les quatre de la matinada, uns individus van entrar a un habitatge del carrer de Ramon Escayola i van robar el cotxe.

Aquesta mateixa setmana, uns individus van entrar a una casa de la rambla del Jardí on haurien robat la caixa forta del domicili. També al barri, uns individus van entrar en una casa que ara està en obres. 

Ja divendres al migdia, uns lladres van entrar en un habitatge pròxim al parc infantil que hi ha al costat de l'escola La Farga. Tot i que el propietari va arribar ràpidament, després que des de la central d'alarmes l'avisessin, quan va arribar, no va trobar a ningú i ja li havien robat diverses pertinences.


Finalment, aquest diumenge, una comunitat de veïns del Turó de Can Mates ha patit un robatori. De fet, segons ha explicat una veïna al TOT, "durant la setmana van intentar entrar tres vegades, però no ho van aconseguir. Aquest diumenge van entrar a un dels pisos de la comunitat". Una comunitat que en el darrer any ha patit diversos robatoris.

Davant d'aquesta situació, diversos veïns de Mira-sol asseguren sentir-se "vulnerables i preocupats". De fet, en alguns carrers del districte, els veïns s'han organitzat per controlar i alertar, a través del whatsapp, en cas que es vegi a algú sospitós per la zona.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem