Una jove dissenyadora de Sant Cugat guanya un premi en la 080 Barcelona Fashion

Els alumnes de l'escola de disseny LCI van presentar els seus Treballs Final de Grau en la prestigiosa desfilada 080 fashion Barcelona i el de Laura Nuñez va ser considerat el millor

La santcugatenca Laura Nuñez va ser premiada amb el guardó de millor col·lecció de la promoció 2017-2018 de l'escola de disseny LCI, de Barcelona. Un total de 40 alumnes de l'escola van presentar els seus treballs de final de grau en la prestigiosa desfilada 080 Barcelona Fashion. D'aquests 40 se'n van seleccionar 20, que van mostrar les seves col·leccions en l'hora en la qual més trànsit de públic hi havia a la passarel·la. Posteriorment, d'entre aquests 20 es va escollir la guanyadora.

El guardó el dictaminava un jurat, format per més de 20 persones amb rellevància dins del món de la moda, que van escollir com a guanyadora a Laura Nuñez. Gràcies a aquest guardó, la jove dissenyadora santcugatenca, de 24 anys, podrà fer un Màster relacionat amb la moda de forma gratuïta. "El reconeixement suposa molta satisfacció perquè és una bona oportunitat de fer-me conèixer i també representa el reconeixement a anys d'esforç i dedicació", ha explicat Laura Nuñez al TOT Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem