Una quinzena d'activitats per gaudir de Sant Cugat aquesta setmana

Les diferents activitats per gaudir d'aquests dies a Sant Cugat

Arriba una nova setmana a Sant Cugat i, amb ella, les propostes per gaudir de la ciutat. Activitats per a tots els gustos i edats que el TOT reuneix a la seva agenda i de les quals us en fa una selecció perquè no te'n perdis cap!

Cultura i cinema per dilluns i dimarts

Concert House & Valley al MUT

La setmana comença amb cultura. Encontro imaginari. Un aperitiu al Flore, de Narcís Comadira, serà l'espectacle que acollirà la Biblioteca Central Gabriel Ferrater a partir de les 20 hores. Mentre, Cinesa Sant Cugat, oferirà una sessió de cinema fantàstic amb The Wailing i Una historia de violencia.

Per dimarts, 25 d'abril, la Casa de Cultura oferirà una conferència sobre "La tomba de Rekhmine a Tebes" a partir de les 19.30 hores.

Cultura i música per acabar la setmana

D'altra banda, per dimecres 26, "100 anys del ferrocarril del Vallès a Sant Cugat" serà la conferència de la qual podreu gaudir a l'Arxiu nacional de Catalunya a les 18 hores. Més tard, a les 19.30 hores, la Biblioteca de Mira-sol, Marta Pessarrodona, acollirà el cicle "Poe2ia".

Per acabar dimecres, a les 20 hores, tots els lectors tindreu una cita oberta al club de lectura de teatre amb Els drames històrics de Shakespeare.

Dijous 27 arriba amb cinema. Hi haurà una nova sessió de cinema d'autor amb La fille de Brest (La doctora de Brest) a partir de les 17 hores a Cinesa Sant Cugat.

D'altra banda, podreu gaudir de l'espectacle Fortius del Circ Històric RaluyFortius del Circ Històric Raluy, fins l'1 de maig.

Per finalitzar la setmana, els amants de la música se citaran al MUT per gaudir del concert House & Valley a les 21 hores, o bé, a l'Hotel Sant Cugat amb la música de Clau de Funk a la mateixa hora.

Aquestes i més activitats les trobareu a l'agenda.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem