Una santcugatenca recull taps de plàstic per comprar-se una cadira de rodes nova

La campanya de recollida s'allargarà fins al pròxim dissabte, 11 de novembre, quan l'Aura Tomàs farà 18 anys

La santcugatenca Aura Tomàs va posar en marxa, el passat mes de febrer, una campanya de recollida de taps de plàstic per tal d'aconseguir una cadira de rodes elèctrica

Tomàs, que té paral·lisi cerebral infantil que li afecta a la mobilitat, necessita canviar la cadira actual, després d'haver-li donat ús durant els últims 5 anys. El fet però, és que tal com explica ella mateixa al TOT Sant Cugat, es tracta d'una cadira molt cara amb un pressupost d'entre 12.000 i 13.000 €. 

Tenint en compte l'elevat cost de la nova cadira, que com Tomàs relata en el seu blog, per ella, "la cadira és les meves cames i la meva forma de relacionar-me", Tomàs i la seva família van decidir posar en marxa aquesta campanya sota el nom 'DesTAPat i ajuda'm a rodar'. 

Una campanya que té per objectiu recollir el màxim nombre de taps possibles per tal de poder-los dur a la planta recicladora i aconseguir el màxim de diners possibles. Aura Tomàs detalla que "aquest és un gest molt solidari. En comptes de demanar diners a la gent, els demanem que facin aquest gest, que, a més també és un gest cap al medi ambient perquè no genera residus". 

Actualment, la campanya ja porta 3 tones de taps acumulades. En principi, aquesta estarà oberta fins a l'11 de novembre, coincidint amb el 18è aniversari d'Aura Tomàs. 

Podeu trobar més informació de la campanya, així com els punts de recollida de taps al blog d'Aura Tomàs. 

Cartell de la campanya: 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem