La santcugatenca Aura Tomàs reuneix 5 tones de taps i espera una nova cadira de rodes

Aquest dissabte, 11 de novembre, es farà l'acte de cloenda musical de la campanya "DesTAPa't i ajuda'm a rodar" per aconseguir una nova cadira de rodes per la santcugatenca

​La santcugatenca Aura Tomàs ha aconseguit més de 5 tones de taps que són aproximadament uns 1.000 euros. Aquest dissabte, 11 de novembre, a les 19 hores tindrà lloc a l'Aula de So de Sant Cugat l'acte de cloenda de la campanya "DesTAPa't i ajuda'm a rodar",  coincidint amb la celebració de 18è aniversari de l'Aura, per agrair a tots aquells que han col·laborat.

La campanya de recollida de taps va sorgir arran de la necessitat de recaptar diners per una nova cadira de rodes elèctrica per l'Aura. Es tracta d'una cadira molt cara amb un pressupost d'entre 12.000 i 13.000 €. La santcugatenca té paràlisi cerebral infantil que l'afecta la mobilitat i fa que necessiti aquesta cadira després d'utilitzar la mateixa durant 5 anys.

A partir d'aquest dissabte, 11 de novembre, s'aniran tancant tots els punts de recollida, tot i que qui ho vulgui, fins a finals d'any, podrà donar taps al punt de recollida del carrer Pere Calders de Sant Cugat o a Biciclot a Barcelona. A l'acte de cloenda hi participaran els músics: Ginestà, Bruna Marín, Marta Marín, Jasmina Espelosín, Martí Marín, entre d'altres.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem