Uns veïns de la Floresta es bolquen en protegir els gats del carrer

S'encarreguen de l'esterilització d'alguns dels membres d'una colònia així com de la seva alimentació

Un grup de veïns de la Floresta s'estan fent càrrec d'una colònia de gats de la zona. Com explica Encarna García, l'estiu passat van aparèixer uns gatets a casa seva, als quals els va donar a menjar. Dues estaven prenyades, i van parir, i ja es van fer habituals de casa seva.

Davant d'aquesta situació, va decidir contactar amb el veterinari al qual porta el seu propi gat, esterilitzant dues de les gates del grup, i més tard, un tercer. Ara, amb el suport dels veïns, paguen entre tots pinso i s'encarreguen d'alimentar-los, als matins la mateixa Encarna García, i a la tarda una veïna, per evitar que els gats es quedin fixes a una sola casa.

Actualment, hi ha set gats. "Sempre he tingut animals que venien a casa, però en els darrers temps la cosa s'ha descontrolat, i tampoc poden estar sense esterilitzar, perquè llavors la colònia va creixent. Però no podem assumir nosaltres tot el cost", lamenta.

És per això que, des de l'Associació de Veïns El Faig, han presentat una instància a l'Ajuntament de Sant Cugat per trobar una solució a la situació. Una instància a la qual encara esperen resposta. Així ho remarcaven en una carta dels lectors publicada al TOT Sant Cugat on el president de l'associació, Francesc Bailón, demanava a l'alcaldessa "una mínima resposta al contingut de la nostra reclamació, que data del 3 de juny d'aquest any, després d'un any d'infructuoses gestions a l'Ajuntament".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem