Valldoreix ampliarà l'oficina de Correus

L'Oficina de Correus de Valldoreix ha viscut deficiències en el servei durant els últims mesos

Valldoreix ampliarà l'oficina de Correus de la plaça del Casal de Cultura amb l'objectiu de solucionar els problemes de serveis provocats per la manca d'espai. Durant els últims mesos s'han viscut llargues cues i hores d'espera dels ciutadans. Tot i això, els problemes s'arrosseguen des de fa anys. L'EMD i Correus han arribat a un acord que permetrà l'ampliació del local de manera provisional, davant la impossibiilitat de trobar un nou espai a Valldoreix.

Més info: Problemes a Valldoreix amb el servei de Correus

 

El projecte d’ampliació, promogut per l’EMD, preveu la instal·lació de una estructura prefabricada a l’espai ubicat entre l’oficina de Correus i el Nou Espai Cultural, a tocar de les escales d’accés a la plaça del Casal de Cultura des del carrer Sant Albert. L'ampliació es farà utilitzant panells prefabricats, de manera que un cop cessin els usos es podran desmuntar amb facilitat i recuperar l’estat original.

L’acord signat entre l’EMD i Correus contempla que l’ens local de Valldoreix es farà càrrec de l’adequació de l’espai així com de la compra dels mòduls i la seva instal·lació. Correus assumirà el cost d’adequació dels espais interiors, de les instal·lacions elèctriques i de telecomunicacions i del mobiliari. En total el cost aproximat de l’ampliació és de 45.000 euros, dels quals l'administració valldoreixenca n'assumirà uns 32.000.

L'ampliació de l'oficina de Valldoreix

Un cop enllestides les obres d’ampliació, que començaran durant el mes de maig, l’oficina de Correus de Valldoreix passarà dels 38 metres quadrats actuals als 61,5. El conveni, signat per ambdues parts contempla la durada de la cessió de l’espai, de titularitat pública, per un termini de 5 anys. Finalitzat aquest període el contracte quedarà prorrogat de manera automàtica d’any en any, si cap de les dues parts diu el contrari i fins a un màxim de quinze anys. La vigència del conveni es mantindrà sempre que el concessionari mantingui la condició d’operador designat per l’Estat per a prestar el servei postal.

 
Comentaris

Destaquem