Valldoreix instal·la passarel·les perquè els esquirols puguin creuar sense perill

L'EMD de Valldoreix ha col·locat tres passarel·les entre els arbres de la rambla Mossèn Jacint Verdaguer, la carretera de Vallvidrera i l'avinguda Ramon Escayola

L'Entitat Municipal Descentralitzada de Valldoreix (EMD Valldoreix) ha instal·lat tres passarel·les entre arbres perquè els esquirols puguin circular lliurement entre els arbres i evitar que hagin de baixar a terra, ja que corren el risc de ser atropellats per algun vehicle.



El projecte consisteix en l'habilitació d'unes passarel·les confeccionades amb corda sintètica i travessers de fusta. Les cordes s'han instal·lat a una altura propera als 10 metres per tal d'evitar qualsevol problema amb el trànsit a les vies esmentades. També s'han instal·lat unes menjadores als extrems de cada una de les passarel·les per incentivar l'ús per part dels esquirols.



Les passarel·les per a esquirols és una de les 6 propostes seleccionades als primers Pressupostos de Valldoreix, que van repartir 100.000 euros entre els 24 projectes proposats des de les entitats i la ciutadania. Aquest projecte en concret ha tingut un cost de poc més de 3.000 euros.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem