Vermut i cultura per al cap de setmana

La Fira del Vermut centra les activitats del cap de setmana a Sant Cugat

El darrer cap de setmana del mes de maig arriba carregat d'activitats a Sant Cugat, destacant la Fira del Vermut de Catalunya que se celebra durant tot el cap de setmana.

Totes les propostes les recull el TOT Sant Cugat a la seva agenda d'activitats, i te'n fa un resum per a que no te'n perdis res.

Fira del Vermut

Se celebra la Fira del Vermut

Sant Cugat és l'escenari durant el cap de setmana de la Fira del Vermut de Catalunya. Tant dissabte com diumenge es podran tastar els millors vermuts de Catalunya a la plaça de Barcelona. A més, hi haurà diferents activitats, propostes gastronòmiques, i música en directe.

No us ho podeu perdre!

Cultura per a tots els gustos

Pícnic amenitzat amb actuacions musicals. FOTO: David Fernández

Un dels clàssics dels caps de setmana a Sant Cugat són les propostes culturals.

Començant per les propostes musicals, aquest divendres, 27 de maig, hi ha concert de Música Sacra Coral amb el Cor de Cambra Anton Bruckner, a les 21 hores a l'església del Monestir. D'altra banda, Bremen estarà en concert al Casal Torreblanca a les 23 hores. I diumenge, hi ha cita amb el pícnic musical a partir de les 12.30 hores als Jardins del Monestir.

A més de la música, la cultura estarà present amb d'altres propostes durant el cap de setmana. La més destacada, la celebració de la Nit de l'Art, que enguany arriba a la 16a edició obrint els espais d'art fins a la mitjanit a Sant Cugat aquest dissabte.

D'altra banda, també dissabte hi ha projecció musical i documental a la Casa-Museu Cal Gerrer a les 19 hores, i el Teatre-Auditori acull l'estrena absoluta a Catalunya de Don Quijote, de la Compañía Nacional de Danza, amb passis dissabte i diumenge.

No us perdeu totes les propostes a les activitats del TOT!

Més propostes

Al Mercat de Pagès hi trobareu totes les verdures de temporada. FOTO: Eduard Farinyes

Però durant el cap de setmana hi ha més propostes per gaudir de Sant Cugat. Per exemple, amb els més petits, amb activitats pensades específicament per a ells.

Igualment, dissabte hi ha mercat de pagès durant el matí a la plaça Sant Pere, i durant tot el dia, a la rambla del Celler, mercat de 2a mà.

Tot això, i molt més, al TOT Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem