Vermuts, música i fires aquest primer cap de setmana de l'any a Sant Cugat

Un cap de setmana ple d'idees per començar l'any amb energia

Les activitats omplen els caps de setmana a Sant Cugat, i el TOT fa un repàs de l'agenda d'activitats programades per gaudir-ne. Si us quedeu a Sant Cugat aquests dies, teniu moltes activitats per aprofitar la vostra ciutat!

Vermut Blues i molt més

Una bon pla per sortir de casa abans de dinar. FOTO: Lali Puig

Aquest dissabte 2 de gener, després de descansar i recuperar forces, us proposen un dia ple de música i diversió. La Pua, Fira Musical i Vermut Blues a la Plaça Barcelona. Des de les 11.30 hores del matí fins a les 20.00 hores tindreu música amb opcions per a tots els públics.

També hi ha moltes activitats per compartir amb els més menuts i passar una bona estona junts.

Fira de Reis

La Fira de Reis a la rambla del Celler. FOTO: Lali Puig

Ja s'apropa el dia de Reis! Potser després de fer un vermut amb una mica de ball us ve de gust fer una passejada tranquil·la. Com que els Reis ja gairebé són aquí, del 2 al 5 de gener podreu passejar per la Fira de Reis a la rambla del Celler. Un mercat de productes d'artesans durant tot el dia.

També teniu una altra opció que us proposen des del Mercantic, el Vintagefest de Reis. Antiguitats, vintage, retro, decoració i objectes curiosos. Tenen de tot!

Cultura

La Casa-Museu Cal Gerrer tenen molta història per compartir. FOTO: Lali Puig

Diumenge, a les 12.00 hores, fan visita guiada a la Casa-Museu Cal Gerrer. Encara no l'heu visitat? Podeu començar bé l'any amb una bona visita a un museu de la ciutat i conèixer la història de Cal Gerrer i el seu passat lligat a l'ofici de la terrisseria.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem