contingut promocionat
Subministros Sant Cugat L

 

Vesteix el teu jardí amb pèrgoles, tendals i mobiliari

Si has pensat en millorar els teus espais exteriors, Suministros Sant Cugat ofereix un ampli ventall de producte

Tenir un jardí, un pati o una terrassa a casa és un luxe i el lloc on podem gaudir del nostre temps lliure i utilitzar-lo per fer àpats, prendre el sol, llegir, jugar i mil coses més. Si a més dotem aquests espais de mobiliari i sistemes de protecció solars per fer-lo confortable, podem passar moments relaxats i inoblidables, sigui en família o amics i sobretot en qualsevol època de l’any, especialment a l’estiu.

Si has pensat a habilitar els espais exteriors de casa teva o canviar els elements que ja tens, Suministros Sant Cugat ofereix un ampli ventall de pèrgoles, tendals i mobiliari exterior per a tots els estils i per a tots els pressupostos. Elements amb els quals podràs donar una segona vida a zones a l’aire lliure com una pèrgola de fusta o d’alumini per, entre altres, esmorzar, dinar o sopar a sota, o un tendal amb el qual protegir casa teva de l’entrada de sol i alhora el teu mobiliari on poder descansar o passar-hi una estona entretinguda.

Suministros Sant Cugat, que s’ubica al sector de Can Calopa i que compta amb un ampli aparcament, disposa de 100 m2 d’exposició permanent i de més de 2.000 m2 de magatzem en el qual podràs veure tota la seva oferta. I és que la botiga està especialitzada en la venda d’articles per a la decoració, accessoris per a jardins i material de bricolatge i construcció amb les millors marques del sector tant per a particulars com per a professionals del sector.

A més, el magatzem compta amb personal experimentat i qualificat per atendre qualsevol dubte o informar sobre la millor opció per a cada necessitat. Suministros Sant Cugat obre de dilluns a divendres de 8 a 14 h i de 15 a 18 h.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem