Vine a la presentació de la nova edició del Món Sant Cugat dedicat a l'art

La nova edició del Món Sant Cugat es presentarà el dimarts, 16 d'abril, a les 19 hores, a l'espai Amparito del Mercantic amb una taula rodona sobre l'art a Sant Cugat

T'esperem a la presentació de la 16a edició de la revista Món Sant Cugat, la revista monogràfica del TOT Sant Cugat, que es presentarà dimarts, 16 d'abril, a les 19 hores, a l'Espai Amparito de Mercantic (av. Rius i Taulet, 120). Descobrirem la nova edició titulada "Sant Cugat amb ulls d'artista" centrada sobre com Sant Cugat ha estat font d'inspiració per molts artistes locals i de fora. A l'acte, també hi haurà una taula rodona titulada "Sant Cugat terra d’art i d’artistes?" on diferents representants del sector (galeristes, artistes, institucions...) debatran l'estat de l'art a la ciutat. La presentació està organitzada pel TOT Sant Cugat, amb la col·laboració de Mercantic. Vine i sigues dels primers a aconseguir un nou exemplar del Món Sant Cugat. T'hi esperem!

Inscriu-te prèviament de forma gratuïta a l'acte de presentació

Si vols gaudir d'aquesta presentació gratuïta i oberta a tothom, et pots inscriure clicantsobr el botó vermell a continuació, enviant un correu a recepcio@totmedia.cat o per telèfon al 935908600.

  Inscriu-te ara!

'Sant Cugat amb ulls d’artista'

Dediquem el reportatge central d’aquest Món Sant Cugat, a com la ciutat ha inspirat a tants artistes, d'aquí i de fora. Un recull pictòric dels artistes que s’han inspirat en la nostra ciutat a l’hora de fer la seva obra. És una visió eclèctica, ja que publiquem obres des del segle XVI i fins avui, pintures en tots els estils, però amb un denominador comú; Sant Cugat i els seus racons i és clar, la joia de la corona, el Monestir des de diversos angles. Però no només, també trobem llocs com Collserola amb el Pi d’en Xandri i Sant Medir, el Mercat Vell i els voltants, carrers, masies i ermites. Són molts els artistes que han nascut, han vingut o s’han fet a Sant Cugat, un lloc especial, atractiu i agraït per l’art. 

Entrevista al futbolista santcugatenc del Girona, David López

També en aquesta edició el periodista Bernat Bella, entrevista en profunditat un dels esportistes d’elit més importants que tenim, es tracta de David López, futbolista del Girona. Nascut a Sant Cugat, López va començar a practicar l’esport a l’escola Àgora, a la penya blaugrana i al SantCu. Avui i després de pasar per diversos equips de segona i primera divisió, és un dels artífexs de l’èxit del Girona. L’esportista ens parla de com ha viscut els seus inicis, l’estrena a Primera divisió, moments difícils com la baixada de l’Espanyol a Segona, la seva etapa al Nàpols i el bon moment que viu amb l’equip revelació de la lliga.

A més, també destaquem el patrimoni humà santcugatenc com el jove pagès Paul Domènech, que gestiona una explotació agrària a Collserola, Gemma Navarra, activista musical des d’una escola emblemàtica, Fusió. Paco Carbó, reconegut mestre, amant de la natura i avui jubilat amb molta activitat al servei dels altres. I com ell, la Mariona Buscallà, filla d’una saga familiar que manté viu el cordó umbilical d’arrels i tradicions com la feina de la Penya Regalèssia. A banda trobareu reportatges d’entitats històriques que celebren anys com el Club Handbol Sant Cugat i el Club Muntanyenc, entre altres continguts i propostes per conèixer Sant Cugat i el seu món més a fons. 

Aconsegueix el teu exemplar

Compra el Món Sant Cugat per només 8 € o fes-te’n subscriptor per 15 €/any (Inclou l’enviament al teu domicili de les dues edicions anuals). Més informació o compra d’edicions anteriors a: www.monsantcugat.cat, al 93 590 86 00, a administracio@totmedia.cat o a les oficines del TOT Sant Cugat, al carrer de Sant Antoni, 42. De venda també als quioscs i llibreries de la ciutat

PRESENTACIÓ Mon Sant Cugat 15

Vine a la presentació del Mon Sant Cugat 16

El TOT amb la informació de proximitat

Des del TOT Sant Cugat, continuem apostant per la informació local de qualitat perquè creiem fermament que és una de les eines d'integració de la societat en el seu entorn. Gràcies per la vostra confiança i esperem que gaudiu d'aquesta nova edició  tant com nosaltres fent-la.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem