Així es vivia la màgia de Reis a Sant Cugat

Els Reis d'Orient arribaven a tots els racons de la ciutat amb cavalcada al centre, als barris i a Valldoreix

Ses Majestats els Reis d'Orient visitaven novament Sant Cugat del Vallès la tarda del diumenge, 5 de gener, per protagonitzar la nit més màgica de l'any a la ciutat. Ho feien amb la tradicional cavalcada al centre de la ciutat, però també amb les tradicionals cavalcades a Valldoreix, Mira-sol, la Floresta i les Planes. Cinc cavalcades màgiques que van fer arribar la il·lusió dels Reis a tots els racons de la ciutat.

Cavalcada a Sant Cugat

A Sant Cugat Ses Majestats arribaven, com ja és tradicional, en helicòpter al parc de l'Arboretum. Allí els rebia una multitud de santcugatencs i santcugatenques de totes les edats, i era el punt des del qual arrencava la cavalcada que recorreria tot el centre de la ciutat

Més info: Multitudinària i màgica Cavalcada de Reis a Sant Cugat

Una cavalcada multitudinària un any més que vivia un dels seus moments més especials amb l'adoració del Nen Jesús a la llotgeta del Monestir, i la posterior arribada a la plaça de Barcelona, des d'on Melcior es va adreçar als infants.

La cavalcada dels Reis Mags a Sant Cugat. FOTO: Yves Dimant

Tancava la festa la recollida de cartes dels infants, i també el lliurament dels premis del Concurs de Carrosses, que enguany guanyava la Creu Roja.

Més info: La Creu Roja torna a guanyar el Concurs de Carrosses de la Cavalcada

Cavalcada a Valldoreix

Els infants de Valldoreix esperaven a Ses Majestats la tarda del dia 5 participant de diferents tallers i gaudint d'espectacles d'animació i xocolatada. Uns Reis d'Orient que no es van fer esperar i que van arribar a la vila per repartir màgia entre tots aquells que van seguir la tradicional cavalcada pels carrers de Valldoreix.

 

Més info: La màgia envaeix Valldoreix amb els Reis d'Orient

Una rua que finalitzava a la plaça de Maria Sabater amb la recollida de cartes dels infants.

Tallers i xocolatada a Valldoreix. FOTO: Anna Bassa

Cavalcada a Mira-sol

Ben puntuals i amb helicòpter arribaven Ses Majestats a Mira-sol, aterrant al camp de futbol del barri entre una gran expectació.

Més info: Mira-Sol s'il·lumina amb la màgia dels Reis d'Orient en la Cavalcada

Des d'allí, Ses Majestats iniciaven la tradicional cavalcada pels carrers del barri, repartint caramels i somnis entre infants i adults que els van acompanyar en el recorregut fins al Casal de Mira-sol. Allí, se servia una xocolatada mentre els Reis recollien les cartes dels nens i nenes.

Cavalcada de Reis de Mira-sol. Foto: Adrián Gómez

Cavalcada a la Floresta

En tren arribaven Ses Majestats a La Floresta, on els esperava una gran multitud de gent de totes les edats per acompanyar-los en una vetllada tan important.

 

Més info: La Floresta reviu la nit més màgica de l'any amb la presència de Ses Majestats

Després dels parlaments de Ses Majestats, i de diferents propostes d'animació prèvies, la comitiva reial iniciava el seu recorregut pels carrers del barri fins al Casino la Floresta, on es feia la recollida de cartes.

Els Reis donen la benvinguda a tothom. FOTO: Anna Bassa

Cavalcada a les Planes

El barri de les Planes rebia un any més a Ses Majestats els Reis d'Orient entre un ambient festiu i familiar. Ses Majestats van arribar en aquest cas a cavall, i van recórrer els principals carrers del barri perquè la màgia arribés a tots els veïns i veïns.

Més info: Els Reis d'Orient tenyeixen de màgia i il·lusió els carrers de les Planes

La recollida de cartes es va fer a Ca l'Avi, on van poder sopar abans d'una nit dura de feina.

Els Reis a Les Planes. FOTO: Anna Bassa

 
Comentaris

Destaquem