contingut promocionat
The Finques

Volpelleres dóna el tret de sortida a la seva primera Festa Major

Volpelleres celebrarà la seva festa grossa des d'aquest divendres 7 a diumenge 9

La primera Festa Major de Volpelleres se celebra aquest cap de setmana.

La cercavila pels carrers del barri, divendres a les 17.30 h de la tarda, a càrrec dels Diables de Sant Cugat, donarà el tret de sortida a tres dies plens de festa i propostes per a totes les edats.

Una festa, en la qual, tal com explica el president de l'Associació de Veïns de Volpelleres, Alberto Valcarce, "esperem que sigui la primera de moltes. Que els veïns d'aquest barri, que cada any creix, fem unió, contactes i ens integrem a les tradicions del poble".

Divendres de Festa Major

 La Festa Major de Volpelleres se celebra del 7 al 9 d'octubre FOTO: Amanda Bernal

La festa grossa de Volpelleres donarà el tret de sortida aquest divendres a les 17.30h amb la cercavila pels carrers del barri. L'activitat anirà a càrrec dels Diables de Sant Cugat i començarà davant l'Escola l'Olivera.

Un cop finalitzi la cercavila, entre les 18.00 h i les 19.00, al parc del davant de l'escola l'Olivera hi haurà activitats infantils, i un circuit de patins en línia a càrrec de Paidos i el Patí Hoquei Club Sant Cugat.

A les 18.30 h, i al mateix lloc, tindrà lloc el pregó, a càrrec del president de l'Associaciós de Veïns, Alberto Valcarce, que donarà el tret d'inici oficial a la festa grossa.

Ja a les 19.00 h la maga 'Melanie' portarà el seu espectacle de màgia al barri.

I per als que els agradi ballar, a les 20.00 h començarà la discoteca mòbil infantil a càrrec de Jajejijoju. Ja a les 22.00 h Akiles, Paul Graham i Germinator oferiran els Volpe Electronic Fest.

Dissabte de Festa Major

Dissabte, 8 d'octubre, l'activitat al barri començarà a les 10.00 h del matí amb la Mostra d'entitats i comerços que hi haurà a la plaça dels Rabassaires. Durant tot el matí, i fins a les 14.00 h de la tarda, petits i grans podran gaudir d'activitats infantils, circuit d'educació viària i de les exhibicions de les unitats mòbils dels Mossos d'Esquadra, la Policia Local, Protecció Civil i ADF.

A les 11.30 h la Biblioteca Municiapl Miquel Batllori acollirà el taller infantil 'Reinventem la ciutat' a càrrec de ARQ Inventors.

Un cop finalitzi aquesta activitat es presentarà el projecte 'De la plaça al Mercat', el projecte guanyador obra Mercat Municipal, a càrrec dels arquitectes Marçal Pérez Vilarasau i Anna Lloret Cabot.

Ja a la tarda, al parc de davant l'escola l'Olivera, els petits de casa podran gaudir d'activitats infantils i xocolatada, entre les 17.00 h i les 20.00 h del vespre. La xocolatada serà a les 17.3 h.

A les 18.00 h al mateix espai l'Associació Nataraja oferirà una exhibició de bollywood.

I a la nit, a partir de les 21.00 h, hi haurà els concerts de Mind Trick i David Sanchez y los Reparaadores

Diumenge de Festa Major

L'esport serà un dels protagonistes de diumenge.

La Cursa d'Orientació al Bosc de Volpelleres, a càrrec de Senglar Orientació a partir de les 10.00 h, encetarà l'última jornada festiva del barri.

El parc de davant l'escola l'Olivera acollirà diversos tallers esportius, a partir de les 12.00 h. Com el clínic d'hoquei que impartirà el Junior, la classe de Zumba a càrrec del DiR i el circuit de psicomotricitat i multiesports, entre altres.

Ja a les 13.00 h hi haurà el vermut musical, amb Sandra Cooper & Guillem Jubany.

Finalment, el Gran Sorteig de Fi de Festa pels socis de l'Associació de Veïns de Volpelleres posarà el punt final a la primera Festa Major del barri.

A més, durant els tres dies de Festa Major, se situaran Foodtrucks i una fira d'atraccions al barri.

The Finques amb la Festa Major de Volpelleres

The Finques patrocina aquest espai dedicat a la Festa Major de Volpelleres.

Situat al barri de Volpelleres, The Finques és especialista en la gestió de la propietat. Administració de comunitats de propietaris, lloguer i venda d'immobles, gestió patrimonial. A més, també són especialistes en assessoria fiscal, laborable i comptable.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem