Volpelleres vol "enfortir el sentiment de pertinença" amb la seva Festa Major

Volpelleres ha encetat aquest divendres, 7 d'octubre, la seva primera Festa Major

El barri de Volpelleres ha donat el tret de sortida a la seva Festa Major aquest divendres, 7 d'octubre.

Després d'una cercavila pels carrers del barri amb els Diables de Sant Cugat, el president de l'Associació de Veïns del Barri de Volpelleres, Alberto Valcarce ha protagonitzat el pregó de la primera Festa Major.

Una festa que ha de servir per "enfortir el sentiment de pertinença al barri de Volpelleres", destacava Valcarce. Durant el seu discurs, Alberto Valcarce ha recordat les fites aconseguides pel barri, com per exemple la construcció de la biblioteca municipal Miquel Batllori de Volpelleres, i haver estat els impulsors del primer Living Lab de tot Europa dins d'una biblioteca pública.

Valcarce ha afegit que els "volpellerencs volem conèixer i integrar-nos en les tradicions culturals i esportives de la ciutat, perquè som una part essencial d'ella".

Per la seva banda, l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha destacat que "nosaltres els vam encoratjar molt que fessin aquesta Festa Major". A més Conesa ha transmès als veïns del barri el missatge que "nosaltres estem aquí per construir barri tots junts". L'alcaldessa ha afegit que l'aposta pels equipaments educatius, és l'aposta clau per un barri com el vostre amb tantes famílies, gent jove i infants com hi ha".

Un altre repte que ha marcat Conesa per al barri de Volpelleres és "aconseguir que les entitats vinguin a aquest barri i això ho intentarem i mirarem de fer-ho de la mà de vosaltres".

Tres dies de Festa Major

Des d'aquest divendres i fins diumenge Volpelleres viurà tres dies de Festa Major.

Una festa pensada per a tots els públics i amb tot tipus de propostes. Esports, música, mostra d'entitats i comerços, entre d'altres, donaran forma a la primera Festa Major del barri santcugatenc.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem