Volpelleres tanca la seva 1a Festa Major havent augmentat la sensació de barri

El barri de Volpelleres ha celebrat la seva primera Festa Major entre aquest divendres, 7 d'octubre i diumenge 9

Volpelleres ha posat el punt final, aquest diumenge 9 d'octubre, a la seva primera Festa Major. Una cita que ha comptat durant tres dies amb tot tipus d'activitats.

Des del pregó de la festa, protagonitzat pel president de l'Associació de Veïns, Alberto Valcarce, fins a aquest diumenge amb el sorteig per als socis de l'entiat, Volpelleres ha viscut tres dies intensos d'activitat.

En aquest sentit, Valcarce destaca que "la valoració no pot ser més positiva, perquè si el que volíem és la unió de tots els veïns del barri i la participació de diverses entiats culturals i esportives, la valoració no pot ser millor. La resposta dels veïns ha estat brutal hem tingut molta gent, tant pel matí com per les tardes, amb totes les activitats i la resposta de les entitats també ha estat molt bé. Amb la programació que hem fet l'hem encertat".

Si bé es cert que Valcarce ha afegit que caldrà reflexionar per veure què ha funcionat bé i que no per poder millorar, el president de l'entiat ja ha assegurat que hi haurà una segona Festa Major de Volpelleres.

Mireu les millors imatges de la Festa Major de Volpelleres.

Durant el cap de setmana de Festa Major de Volpelleres hi ha hagut tot tipus d'activitats FOTO: Haidy Blanch Les entitats també han sortit al carrer FOTO: Hadiy Blanch

Més informació
 
Comentaris

Destaquem