Vols apuntar els teus fills a anglès? Doncs ara tens cursos amb descomptes

Aquest estiu Merit School celebra el 40 aniversari amb preus especials per als seus cursos

Si aquest estiu tens pensat inscriure els teus fills en cursos intensius d'anglès per millorar les seves habilitats en aquesta llengua, ara et serà més fàcil. I és que Merit School, celebra aquest estiu el seu 40è aniversari amb un seguit de descomptes i promocions en els seus cursos.


Així mentre que els nens i nenes d'entre 8 i 11 anys poden participar en les setmanes FUN & LEARN on els més petits s'ho passen d'allò més bé parlant només en anglès. Cada setmana gira al voltant d'un tema concret en el FUN & LEARN a través de la música, l'art, el teatre, l'escriptura creativa... unes classes que permeten aprendre sense adonar-se'n.

Per cursar aquests intensius, que començaran a partir d'aquest dilluns, 2 de juliol, s'haurà de realitzar una prova de nivell, totalment gratuïta i que permetrà assignar als alumnes el curs més adient.

Els joves de 12 a 17 anys tenen dos cursos disponibles:

L'escola Merit School s'ubica en ple eix de vianants FOTO: Cedida

• Summer Practice and Progress: curs quinzenal on els alumnes poden parlar i aprendre anglès en un context de situacions pràctiques i comunicatives, que els servirà en situacions pròpies d'un món cada vegada més globalitzat. Es realitzen projectes en comú, com escriure i actuar en un petit anunci, inventar un joc i escriure les instruccions per jugar-hi o inventar un producte nou i presentar-lo als companys. A més, es treballen habilitats útils en les seves vides quotidianes, com mantenir una conversa, fer una entrevista, o conèixer gent nova, entre d'altres. 


• Intensiu Nivell Complet: Aquells alumnes que vulguin adquirir un nivell complet (KET, PET, First o Advanced) ho podran fer en el curs súper intensiu de 4 setmanes. En aquest curs es treballen totes les àrees de l'idioma fomentant sempre la màxima participació a classe i passant-ho molt bé!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem