Vuit plans per gaudir en família del cap de setmana

El cap de setmana arriba a Sant Cugat marcat per la celebració de Sant Medir

Arriba un cap de setmana llarg a Sant Cugat i amb ell les activitats per gaudir en família de la ciutat. Unes propostes que el TOT recull en la seva agenda, i de les quals us en fa un resum perquè no us en perdeu res!

Sant Medir

Els Bastoners en una actuació el dia de sant Medir FOTO: Artur Ribera

L'activitat destacada de la setmana és la celebració de l'Aplec de Sant Medir, el divendres 3 de març. Una nova oportunitat per acostar-se a l'ermita i gaudir de les activitats proposades durant la jornada. Sardanes, caparrots i molt més!

Propostes familiars

'El pinzell màgic'

A partir de dissabte, les activitats se succeeixen a la ciutat. D'entrada, si no heu participat de l'Aplec de Sant Medir, podeu aprofitar la jornada de portes obertes a l'ermita. A més, a les 12 hores, visita teatralitzada al Museu del Monestir amb Deixeu parlar els capitells... ells ho saben tot!

Ja a la tarda, hi ha titelles a Can Ninot amb La meva nina no vol menjar. I diumenge, no va sessió a les 12 hores.

També diumenge, al matí, nou Vintage Fest al Mercantic, i mentre, Mostra d'art al carrer de Santiago Russiñol. A més, des de les 11 hores, portes obertes a la capella de Sant Domènec.

I si preferiu anar al cinema, nova proposta del cicle de Cinema en família a les 12 hores a Cinesa. Es projectarà El pinzell màgic.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem