Els plans per gaudir de Sant Cugat el cap de setmana

Les diferents propostes per gaudir del cap de setmana a Sant Cugat

Arriba un nou cap de setmana a Sant Cugat i, amb ell, el dia de Sant Medir com a protagonista. Activitats per a tots els gustos i edats que el TOT reuneix a la seva agenda i de les quals te'n fa un resum perquè no et perdis res!

El dia de Sant Medir

Ermita de Sant Medir FOTO: Artur Ribera

Aquest cap de setmana ve marcat per l'aplec de Sant Medir que se celebrarà el divendres, 3 de març, amb un seguit d'activitat durant el matí i migdia al voltant de l'ermita.

El Col·lectiu Pi d'en Xandri +20 seran els banderers que, juntament amb entitats i santcugatencs, s'aplegaran als voltants de l'ermita per celebrar la festa del copatró de la ciutat. La jornada començarà a partir de les 8.30 hores, i l'activitat a l'ermita, a les 12 hores.

D'altra banda, dissabte, 4 de març, l'ermita de Sant Medir obrirà les seves portes per a tot aquell que la vulgui visitar a partir de les 11 hores. Entre altres propostes, els amants de la música tenen una cita al Teatre-Auditori amb el concert Non ti scordar di me, amb Josep Bros i Elisabet Pons.

Diumenge cultural

Vintage market al Mercantic. Foto: Lali Álvarez

El diumenge, dia 5, hi ha diferents activitats previstes. A les 10.30 hores hi ha la festa de l'Arbre a Valldoreix organitzada per l'Associació de Veïns Progressistes de Valldoreix. Ja les 11 hores, la capella de Sant Domènec, obrirà les seves portes perquè es pugui visitar.

D'altra banda, i durant tot el matí, es podrà gaudir del Vintage Fest a Mercantic, i de la mostra d'art al carrer de Santiago Rusiñol, també fins a les 15 hores.

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona, La Floresta ha organitzat diverses activitats per commemorar aquest dia. Així doncs, aquest diumenge, 5 de març, hi ha algunes actuacions i tallers previstos.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem