Vuit quilos de cocaïna confiscats a Sant Cugat amb tres santcugatencs detinguts

La Policia Nacional va detenir 5 persones en total i va confiscar 45 quilos de cocaïna i 62 mil euros entre Sant Cugat, Mollet i Barcelona

La Policia Nacional va desarticular una banda criminal que es dedicava a vendre cocaïna utilitzant cotxes "caleteados", és a dir els delinqüents utilitzaven espais buits del cotxe per amagar la droga, en aquest cas es va trobar aquesta substància als seients de darrere del vehicle (vídeo). En total el cos de seguretat ha confiscat 45 quilos de cocaïna i 62 mil euros, i s'han detingut 5 persones, 3 veïns de les Planes (dos home si una dona) a Sant Cugat.

Els fets van passar quan agents de la Policia Nacional van seguir diferents línies de vigilància de la banda. En una d'aquestes vigilàncies va ser com es va observar que un dels vehicles feia una transacció de drogues, que és quan es van confiscar els 8 quilos de cocaïna a Sant Cugat. A partir d'aquí, es van portar a terme els registres a cases de les Planes (Sant Cugat), Mollet i Barcelona que van acabar amb 37 quilos més de cocaïna confiscada i 62 mil euros en efectiu, a més d'altres eines per fer tràfic de drogues.

 

 

 

 

 

xxxx

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem