Una 20a d'activitats per gaudir del cap de setmana a Sant Cugat

Activitats culturals i esportives en un cap de setmana que coincideix amb les eleccions generals el 10 de novembre

Arriba un nou cap de setmana i les activitats a Sant Cugat no s'aturen. Aquest cap de setmana es posa punt final al 19è festival nacional de poesia. Enguany, les activitats de diumenge coincideixen amb les eleccions generals que se celebren el 10 de novembre.

Divendres 08 de novembre

Com cada divendres, es pot gaudir de l'espai nadó, a partir de les 11.30 h a la Biblioteca de Volpelleres. A les 21 h de la nit, s'ha organitzat al Teatre-Auditori de Sant Cugat el concert de Sofía Ellar.

 

Dissabte 09 de novembre

Les activitats comencen a les 10 amb les visites guiades al Monestir de Sant Cugat. A les 10.30 h comença el 15è mercat de Segona Mà Escola Joan Maragall. A les 11 h i a les 11.30, els tallers infantils Circuits elèctrics amb plastilina i Arri, arri, tatanet!. A les 12 h s'ha organitzat la conversa - recital per Víctor Sunyol, artista i poeta, i Àlex Mitrani, comissari de l'exposició La lliçó de Diògenes. Per acabar les activitats del matí, a les 12 h hi ha la visita guiada Tots Sants i Dia de Difunts.

A la tarda, a partir de les 17 h comencen les activitats amb la Diada castellera dels Gausacs. A les 17.30 h la dansa per a nadons Jungla. I continuant amb les activitats per als més petits, a les 18 h es fa l'espectacle de titelles La bruixa dels castanyers. A les 18.30 h s'ha organitzat l'homenatge a Marta Passarodona, Premi d'Honor de les lletres catalanes. A les 19 h es farà el concert de guitarra d'Oriol Saltor. I a la nit, a partir de les 21 h, per posar punt final al Festival Nacional de Poesia, Una Vetllada amb Andreu Vidal.

 

Diumenge 10 de novembre

Les activitats de diumenge comencen a les 9 h amb el 21è Cros Ciutat de Sant Cugat. A les 9.30 h, el Mercat d'Art i Artesania Arts&Crafts. A les 10.30 h s'ha organitzat una jornada d'inspecció de la Riera de Vallvidrera a Can Busquets. A les 11 h s'ha fet una jornada de portes obertes a la capella de Sant Crist de Llaceres. A banda, es tornen a fer les activitats infantils de titelles La bruixa dels castanyers, a les 12 h i a les 10.30 h dansa per nadons Jungla. Per acabar el diumenge, concert de JazzenViu per Rostislav Fras / J.P. Balcázar / Gonzalo del Val Trio.

 
Comentaris

Destaquem