contingut promocionat
logo calle new

 

 

Les innovacions d'Òptica Mirasol per al 2024: Més enllà de la visió, una experiència única

El comerç es troba a l'Endavallada, 5 de Sant Cugat i està compromès amb el poble i les seves activitats

Vols estrenar el nou any amb noves ulleres? Òptica Mirasol, des de 1976 a la ciutat, ofereix aquest nou any novetats interessants:

1- Tecnologia revolucionària a les teves ulleres: A Òptica Mirasol, estan portant l'experiència visual a noves altures amb les ulleres d'última generació. Imagina unes ulleres que no només milloren la teva visió, sinó que també et mantenen connectat! Presenten la innovadora col·lecció d'ulleres amb tecnologia Bluetooth, tant graduades com de sol. Ara pots respondre trucades i gaudir de la teva música preferida directament des de les ulleres. Amb Òptica Mirasol, la tecnologia i la moda s'uneixen per oferir-te una experiència única a cada mirada.

2.- Personalització Il·limitada amb iGreen: En col·laboració amb la prestigiosa marca iGreen, Òptica Mirasol presenta una revolucionària col·lecció d'ulleres que et permet expressar el teu estil personal com mai. Amb iGreen, no només tries les ulleres, les dissenyes! Selecciona el color que més t'apassiona per al front i les varetes, tria entre tres mides per a un ajustament perfecte, i explora una àmplia varietat de formes per destacar la teva individualitat. Descobreix la llibertat de l'expressió personal amb les ulleres iGreen, només a Òptica Mirasol.

3.- Solucions especialitzades per a baixa visió: A Òptica Mirasol, es preocupen per la teva visió i benestar. Introdueixen una gamma especialitzada de productes per a baixa visió, incloent-hi lupes i filtres terapèutics, dissenyats per brindar suport a aquells que enfronten desafiaments visuals a causa de malalties de la retina. Descobriu la tecnologia i l'atenció que marquen la diferència en la vostra qualitat de vida.

4.- Gaudeix de moments relaxants amb el servei de Coffe & Tea: Saben que triar les ulleres perfectes porta temps, i a Òptica Mirasol, volen que cada moment a la botiga sigui plaent. Per això, han creat un espai especial de Coffe & Tea en gentilesa. Relaxa't, gaudeix d'una tassa de cafè o te mentre trobes les ulleres perfectes. A Òptica Mirasol, no només tenen cura de la teva visió, sinó també de la teva experiència completa!

5.- Millores a la Botiga Online i a les Xarxes Socials: A Òptica Mirasol, estan compromesos amb l'excel·lència en tots els aspectes. Aquest 2024, milloren encara més la botiga en línia. A més d'afegir els idiomes català i anglès el 2023, estan renovant el disseny, millorant la usabilitat i afegint nous productes i accessoris per oferir una experiència de compra en línia més completa. A les xarxes socials, treballen àrduament per millorar els continguts i establir una major proximitat amb els clients. A Òptica Mirasol, no només estan canviant la manera com veus el món, sinó també la interacció.

A Òptica Mirasol, el futur de la visió és emocionant i connectat! Et conviden a viure'l amb ells el 2024.

Tot això i molt més a l’Endavallada! On gaudiràs per Nadal d’un pessebre que ha obtingut el tercer premi al concurs de pessebres de l'Ateneu santcugatenc.

L'equip d'Òptica Mirasol. FOTO: Cedida

 

 
Comentaris

Destaquem