L'equip d'Òptica Mirasol. FOTO: Cedida
L'equip d'Òptica Mirasol. FOTO: Cedida
Ampli ventall d'ulleres graduades i de sol FOTO: Cedida
Ampli ventall d'ulleres graduades i de sol FOTO: Cedida
Equip d'Óptica Mirasol. FOTO: Cedida
Equip d'Óptica Mirasol. FOTO: Cedida

ÒPTICA MIRASOL

Òptica al centre de Sant Cugat des de 1976

Òptica Mirasol, ubicada al centre de Sant Cugat, és una empresa familiar d'òptics optometristes fundada l'any 1976, especialitzada a oferir una àmplia gamma de serveis i productes dedicats a la teva salut ocular.

En què destaca l’Òptica Mirasol? T'assessoren tant amb estètica com en tots els productes, sobretot, amb els vidres òptics, les lentilles i la gran varietat de muntures que tenen per escollir. A més, en tot moment, donen un tracte proper i personalitzat a cada client per la seva comoditat.

Compten amb un taller de muntatge i de reparació de muntures per poder donar la solució més ràpida a qualsevol mena de problema.

Amb més de 40 anys d'experiència

Actualment, compten amb una botiga online on podràs trobar ulleres graduades, de sol i una àmplia gamma d'accessoris que s'adapten a les teves necessitats. A més de tenir xarxes socials com Instagram i Facebook.

A l'òptica us podeu realitzar un examen visual que inclou una mesura de la pressió ocular, ja que el compromís amb la prevenció de possibles problemes visuals és un objectiu evident en totes les revisions.

A destacar: Botiga online i Xarxes socials

Correu electronic: info@opticamirasol.com

Més informació
Les innovacions d'Òptica Mirasol per al 2024: Més enllà de la visió, una experiència única
Optar per unes bones ulleres serà una gran inversió per la teva salut
Adreça

Localitat: SANT CUGAT DEL VALLÈS

Adreça: ENDAVALLADA, 5

Com arribar-hi
Contacte
Horari
De Dilluns a Dissabtes de 9:30h a 14:00h i de 17:00h - 20:30h. Accessibilitat adaptada per a qualsevol persona. Aparcament gratuït