Aprovada l'adquisició de Torre Negra: Sant Cugat compra la finca per 2,8 milions

El ple municipal del mes de desembre ha donat llum verda a la compra de la masia de Torre Negra i el seus terrenys

El Ple municipal de Sant Cugat ha aprovat definitivament la compra de Torre Negra, aquest dijous 23 de desembre. Ho ha fet amb els vots a favor del govern (ERC, PSC i CUP), de Junts, de la regidora no adscrita, Múnia Fernández Jordán, i l'abstenció de Ciutadans. La compra es farà efectiva el 31 de desembre davant notari per un valor de 2,8 milions d'euros. 

"És un dia molt important per la ciutat", ha destacat el tinent d'alcaldia de Desenvolupament Urbà, Francesc Duch (ERC). "Torre Negra és un edifici que explica la història de la ciutat i ara passa a ser municipal", ha subratllat. En aquest mateix sentit s'ha expressat la portaveu de Junts, Carmela Fortuny. "Estem contents que aquest patrimoni sigui de la ciutat". Tot i això, Fortuny ha dit que el seu grup hauria apostat per fer la compra a terminis per poder invertir en altres equipaments. "No s'ha aturat cap projecte en equipament per falta de finançament", ha contestat el responsable d'Urbanisme.

La compra de Torre Negra són dues finques una de 2,7 hectàrees que corresponen a l'edifici i el seu entorn de la vora i l'altre de 86 hectàrees que és massa forestal. "Podrem millorar la gestió forestal de Collserola", ha explicat Duch.

Exterior de la masia de Torre Negra. FOTOS: Quim Llop

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.

 
Comentaris

Destaquem