Comença la segona fase de vianantització de l'avinguda de Cerdanyola

L'avinguda de Cerdanyola serà de vianants des del carrer de Borrell i fins a l'avinguda de Francesc Macià

L'Ajuntament de Sant Cugat ha iniciat les obres de la segona fase de vianantització de l'avinguda de Cerdanyola aquest dilluns 23 de gener. La remodelació, que té un pressupost d'1,4 milions d'euros, comprèn el tram entre el passeig de Torre Blanca i el carrer de Borrell. D'aquesta manera es completarà bona part de la vianantització de l'avinguda de Cerdanyola i es consolidarà l'eix de vianants que comença a l'estació. A principis de 2020 es va enllestir la primera fase de la vianantització de l'avinguda de Cerdanyola, entre el carrer de Montserrat i el passeig de Torre Blanca.

Més info: La vianantització del primer tram d'avinguda Cerdanyola finalitzarà a principis del 2020

Concretament, les obres permetran guanyar amplitud i accessibilitat amb tot el paviment a un mateix nivell (plataforma única), renovar la xarxa de clavegueram, substituir l'enllumenat i posar nou arbrat i mobiliari urbà. Els treballs van a càrrec de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i es preveu que s’allarguin fins a l’estiu del 2023.

Aquest dilluns, l'actuació comença amb la renovació del clavegueram al carrer de Borrell i per això es tallarà el trànsit entre Orient i Monestir. Amb tot plegat,  la idea és "convertir l'avinguda de Cerdanyola en un eix vertebrador i integrador", tal com va explicar l'alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla. 

Així ha quedat l'avinguda de Cerdanyola en la 1a fase d'obres. FOTO: Ferran Mitjà

Així ha quedat l'avinguda de Cerdanyola en la 1a fase d'obres. FOTO: Ferran Mitjà

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem