El Bosc de Volpelleres estarà tancat dues setmanes per obres de pavimentació

La finalitat de l’arranjament del Bosc de Volpelleres és la de fer-lo més accessible a tothom

L’empresa constructora Ambitec Servicios Ambientales Sau, adjudicatària de les obres d’arranjament del Bosc de Volpelleres, ha demanat a l’Ajuntament restringir totalment l’accés al bosc mentre durin les obres de pavimentació dels camins de la zona nord, que s’iniciaran dilluns 26 d’agost.

Tot i que les instruccions municipals són les d’executar l’obra sense tancar el bosc, la Direcció de les obres, la Coordinació de seguretat i salut i els responsables de l’AMB han cregut convenient tancar tots els accessos al parc per raons de seguretat, ja que hi transitaran camions i maquinaria pesant.

D’altra banda, mentre duri el temps per a l’enduriment del paviment és necessari que ningú hi transiti.

Més info: A punt per al començament de les obres del bosc de Volpelleres
 
Les obres de pavimentació amb sauló estabilitzat es fan en dues fases. La primera, que es va executar la segona setmana del mes d’agost i va afectar el tram més proper a l’estació de Ferrocarrils. La segona, que es farà als camins de la zona nord, s’iniciarà la propera setmana i està previst que finalitzi el 9 de setembre.

Fer el bosc accessible

La finalitat de l’arranjament del Bosc de Volpelleres és la de fer-lo més accessible a tothom, així com també al pas dels vehicles de manteniment i emergències i alhora garantir la seva cura i conservació. El pressupost de les obres és del voltant de 650.000 euros.
 
El projecte, que ha redactat l’Àrea Metropolitana de Barcelona, s’ha consensuat, segons el Consistori, en un grup de seguiment integrat per personal tècnic de l’Ajuntament i de l’AMB i per representants de la plataforma Volpelleres Viu, de l’Associació de VEïns de Volpelleres i dels centres educatius IES Leonardo da Vinci i Escola Pins del Vallès.

 
Comentaris

Destaquem