El Complex Esportiu de Mira-sol començarà a ser una realitat a finals d'any

La primera fase, la que inclou la piscina, està previst es comenci a implementar a mitjans de desembre

El Complex Esportiu de Mira-sol, que inclou la vella reivindicació del barri de disposar d'una piscina pública, està més a prop de ser una realitat. "Després d'aconseguir el consens entre les parts implicades, i després que l'Ajuntament hagi presentat un disseny que s'ajusta a tots els gustos, el projecte va endavant, amb satisfacció per a tots", explica Xavier Barbany, sotsdirector del Consell de Barri de Mira-sol.

Després de la celebració del Grup de Treball específic per abordar aquesta qüestió el dimecres, dia 15 de març, Barbany ha detallat les tres fases de què constarà l'execució del projecte. En una primera fase es construirà la piscina, amb els seus vestuaris, i una zona polivalent.

Posteriorment, en una segona fase, es farà el poliesportiu, modificant i ampliant l'actual equipament de l'Escola Catalunya. Finalment, el Complex s'acabaria amb el Camp de futbol-7, així com enjardinant la zona, i fent un espai d'aparcaments.

"La intenció de l'Ajuntament és agilitzar al màxim tot el procés burocràtic", preveient que es podrà començar a treballar a la zona a finals del 2017, o principis del 2018 com a molt tard, detalla Barbany.

Igualment, destaca que el projecte serà "respectuós amb l'entorn, energèticament sostenible, i molt interactiu amb l'Escola Catalunya".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem