Inicien les obres als pavellons de Valldoreix, la Floresta i la ZEM Rambla del Celler

S'aplicarà una pintura especial per protegir del foc elements com pilars, bigues i cobertes amb un cost d'aproximadament 600.000 euros

Les obres per ignifugar les estructures metàl·liques dels pavellons de Valldoreix, la Floresta i el pav. 1 de la ZEM Rambla del Celler ja han arrencat. L'objectiu d'aquesta actuació és aplicar una pintura especial per protegir del foc elements com pilars, bigues i cobertes amb un cost d'aproximadament 600.000 euros.

Els treballs es duran a terme aquest estiu, un cop acabada ja la present temporada, amb l'objectiu d'interferir al mínim possible en l'activitat esportiva dels clubs. De fet, els treballs acaben de començar als pavellons de Valldoreix i al pav. 1 de la ZEM Rambla del Celler, mentre que al pavelló de la Floresta està previst que comencin l'1 de juliol.El gruix de les actuacions es desenvoluparan al juliol i a l'agost i la finalització de les 3 obres està prevista al setembre.

Els casals d'estiu que organitzen alguns clubs al juliol, però, sí que es veuran afectats. L'Ajuntament ja ha ofert altres espais alternatius, tant públics com privats, per desenvolupar aquestes activitats. Així mateix, el consistori assumirà el cost econòmic que suposi la contractació d'aquests espais alternatius per tal de no repercutir el preu als clubs. "Des de l'Ajuntament hem treballat per oferir espais esportius alternatius per a l'organització de les activitats d'estiu dels clubs. Sabem que aquestes són importants per als clubs i donen un servei a les famílies durant el període no lectiu. Volem agrair la comprensió i la bona voluntat per tal de gestionar aquests espais, tenint en compte les obres que durem a terme" ha explicat la regidora d'Esports, Núria Escamilla (Junts per Sant Cugat), en un comunicat.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem