L'agost, el mes de les obres a Sant Cugat

Com ja és habitual, amb la baixada de ciutadans a Sant Cugat durant el mes d'agost, l'Ajuntament aprofita per fer diverses actuacions a la via pública

No és cap novetat que amb l'arribada del mes d'agost hi hagi diverses obres a la ciutat. Aquest dimarts ha començat el mes d'agost i a Sant Cugat hi ha més d'una desena d'actuacions. En alguns casos alteren el trànsit i en d'altres no.

El TOT Sant Cugat repassa algunes de les obres que hi ha ara mateix.

Passeig de Valldoreix

El passeig de Valldoreix està tallat FOTO: Artur Ribera

Des de dilluns 31 de juliol i fins al 18 d'agost hi haurà talls de trànsit al passeig de Valldoreix. En concret es tracta del tram situat entre el carrer de Sant Rafael fins a l'avinguda de Can Picanyol. Les obres són per substituir un col·lector residual. 

Carrer de Josep Irla

Les obres les estan fent al parc del Turó de Can Mates FOTO: Artur Ribera

Dilluns 31 de juliol començaven les obres per construir la canonada que permetrà la connexió al clavegueram dels lavabos públics que s'instal·laran al Parc del Turó de Can Mates. Les obres no provoquen talls de trànsit però sí que en alguns moments el poden afectar. 

Carrer de Mariné

Carrer Mariné FOTO: Artur Ribera

Des del 24 de juliol un tram del carrer Mariné està tallat al trànsit. En concret es tracta del tram entre els carrers d'Àngel Guimerà i Verdi, on s'està construint un tram de clavegueram. Està previst que les obres finalitzin aquest divendres, 4 d'agost. 

Carrer de la Fàbrica

El carrer de la Fàbrica serà de vianants FOTO: Artur Ribera

Des del 27 de juliol han començat els treballs per reurbanitzar el carrer de la Fàbrica. Està previst que l'obra per vianantitzar aquest cèntric carrer finalitzi cap al 18 d'agost. Fins llavors, estarà tallat el trànsit. 

Passeig Francesc Macià i Carrer de la Creu

Els creuaments de la via s'eliminaran FOTO: Artur Ribera

Dilluns 10 de juliol van començar les obres per vianantitzar el carrer de la Creu. Tot i que a hores d'ara el carrer de la Creu encara està obert al trànsit, les obres ja han començat. 

En aquest cas, la primera fase d'aquestes obres s'està fent al passeig de Francesc Macià, on s'estan eliminant els encreuaments de la via i fent el passeig central del carrer d'un únic nivell. És a dir, s'estan eliminant els dos passos que permetien als vehicles baixar cap a la rambla del Celler des del carrer de la Creu, així com el que permetia el canvi de sentit. 

Carril bici per unir Coll Favà amb Can Sant Joan

Les obres enllaçaran Coll Favà amb Can Sant Joan FOTO: Artur Ribera

Dilluns 31 de juliol començaven els treballs d'adequació del nou carril per a bicicletes i vianants que ha de connectar el barri de Coll Favà amb el de Can Sant Joan

L'actuació implicarà reduir a un sol sentit de circulació viària el camí de Sant Cugat a Sabadell, mentre que a l’avinguda Alcalde Barnils es mantenen els dos sentits de circulació i s’hi afegeix un nou carril exclusiu per als ciclistes.

Aquesta és una de les propostes guanyadores dels pressupostos participatius

Can Cadena

Màquines treballant a Can Cadena FOTO: Artur Ribera

Les obres per fer el pàrquing a Can Cadena es van iniciar ja fa un parell de mesos. Un espai en què l'EMD invertirà 100.000 euros. 

Carrer Planeta

El carrer Planeta està a la Floresta FOTO:Ajuntament de Sant Cugat

Les obres del carrer Planeta de la Floresta han començat aquest dimarts 1 d'agost. Una actuació per convertir el carrer en una plataforma única. 

També a la Floresta, el 27 de juliol es van iniciar les obres d'arranjament i ampliació d’un tram de vorera al camí de Can Pagan, davant de l’Escola la Floresta. 

Pavimentació Casa de Cultura

Imatge de la Casa de Cultura FOTO: Artur Ribera

Aquest dimarts, 1 d'agost han començat les obres de pavimentació del parterre situat al costat de la Casa de Cultura, amb asfalt sòlid. Les obres s'allargaran tota la setmana. 

Altres actuacions

Imatge del camí de Can Gatxet quan hi havia obres a la zona FOTO: Artur Ribera

El 10 de juliol, al camí de can Gatxet van començar unes obres per tal de millorar la seguretat de la via en la cruïlla entre el camí de Can Gatxet i l’avinguda de Can Picanyol.

També en aquesta via s'està arranjant el pont que creua la via del tren i comunica el camí de Can Gatxet amb l'avinguda del Carril. 

FOTO: Artur Ribera 

A més, al carrer de Vallseca, entre plaça del Doctor Garriga i la plaça de les Portadores, s'està treballant per fer noves voreres i fer el camí més segur a l'escola Ciutat d'Alba. Les obres es van iniciar el 24 de juliol. 

Al carrer Abat Escarré, dilluns 17 de juliol van començar les obres d’ampliació de la vorera parell, entre el carrer de Joan XXIII i la plaça de Sant Francesc.

Finalment, al carrer Manel Farrés, s'està finalitzant les obres del tram final de la via. Una actuació per fer d'aquell espai una zona enjardinada. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem