Millores en la mobilitat a l'avinguda de Can Gatxet per augmentar la seguretat

Millora de l’ordenació viària en una cruïlla que els veïns havien assenyalat pels accidents de trànsit

Aquest dilluns 10 de juliol s’inicien les obres de millora de l’ordenació viària de la cruïlla entre el camí de Can Gatxet i l’avinguda de Can Picanyol, que quedarà parcialment tallada al trànsit durant unes tres setmanes. La comunitat de veïns situada en aquesta cruïlla havia demanat a l'Ajuntament una solució per evitar que hi hagi més accidents en aquest punt.

Es tracta d'una cruïlla en què els vehicles que van des de Mira-sol fins a Sant Cugat han de fer una corba, obligada per una petita rotonda que hi ha amb dos stops. D'una banda, els vehicles que van des de Sant Cugat direcció Mira-sol, pel camí de Can Gatxet i volen girar a l'esquerra per l'avinguda de Can Picanyol es troben un stop. D'altra banda, els vehicles que baixen per Can Picanyol i volen girar a l'esquerra per camí de Can Gatxet, direcció Mira-sol, en tenen un altre

Com a itinerari alternatiu durant la durada de les obres, es recomana desviar-se pels carrer de Martí l’Humà, plaça del Vi, carrer de Jaume I i passeig d’Olabarria. L’accés a l’avinguda Can Picanyol en el tram entre el carrer Sant Rafael i el camí de Can Gatxet estarà restringit exclusivament al veïnat.

Mapa del tall de trànsit i d'itinerari alternatiu.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem