La coberta de l'Espai Pere Grau no estarà llesta a finals de novembre

L'Ajuntament s'ha reunit amb els veïns i veïnes per comunicar-los que les obres finalitzaran cap al 15 de desembre

Les obres de la coberta de l'Espai Pere Grau, les pistes poliesportives de les Planes, no estaran llestes a finals de novembre, tal com l'Ajuntament va informar els veïns i veïnes del barri el passat mes d'octubre.

Amb aquest ja són tres els endarreriments d'aquesta obra: el de l'inici de l'obra, que va impedir que estigués llesta al setembre per la Festa Major del barri, el del mes d'octubre i el de finals de novembre.

Tal com ha pogut saber el TOT, segons ha dit l'Ajuntament als veïns durant l'última visita d'obres, la coberta de l'Espai Pere Grau estarà llesta el 15 de desembre. En aquest cas, el motiu de l'endarreriment és la "poca capacitat productiva de l'empresa adjudicatària de l'obra, així com la peculiaritat de l'obra".

A banda de l'endarreriment, els veïns ara estan preocupats pels diners que el districte tenia per la Festa Major i que no es va gastar. La tinenta d'alcalde de Cultura, Carmela Fortuny, els va dir que durant el 2017 els guardaven el pressupost. Ara, tenen por de perdre aquesta quantitat, en cas que l'obra no estigui enllestida dins l'exercici actual.

Tot i això, el president del Consell de Barri de les Planes, Joan Puigdomènech, ja va anunciar en l'últim retard de les obres que “no es perdran els diners davant d’aquest cúmul d’imponderables”.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem