Les Planes comença un procés per decidir en què invertir el fons de lliure disposició

Al 2018 el barri tindrà 90.000 euros als projectes que surtin escollits

Les Planes comença un procés de dos mesos per decidir els projectes en què es destinaran els 90.000 euros amb què compta el barri per al 2018 del fons de lliure disposició.

Tal com s'ha explicat durant el Consell de Barri d'aquest dimecres, 29 de novembre, d'aquests 90.000 euros, 8.000 seran per a despeses més petites i 82.000 euros per a projectes grans. El motiu pel qual ha augmentat la inversió del pròxim exercici és per recuperar els diners de menys que s'havien destinat al barri en exercicis anteriors.

Ara, els veïns i veïnes del barri tenen fins al gener, quan tindrà lloc la sessió de treball per recollir les propostes, per proposar els projectes que considerin oportuns. Serà al febrer quan s'aprovaran aquests projectes.

Durant la sessió també s'ha aprofitat per parlar de l'estat dels projectes escollits en el fons de lliure disposició de l'exercici actual. En aquest cas, s'ha destacat el projecte de millora de la zona infantil de la plaça de la Creu d'en Blau, que encara li queda millorar la il·luminació i col·locar una reixa; i de la rehabilitació dels vestidors de l'Espai Pere Grau.

Pel que fa a aquest projecte, s'ha informat als veïns i veïnes que es farà en dues fases. Es tracta d'una obra amb un cost total de 175.000 euros i el barri ara disposa de 126.987. Fet que permet fer gran part del projecte, però no tot.

Així doncs, amb aquesta quantitat es faran els reforços de l'estructura i la reforma interior i la nova distribució. Pel que fa a l'ampliació dels magatzems, que aniran al darrere de la instal·lació i la millora del bar i dels banys es farà en una segona fase, pressupostada en 48.000 euros.

Altres temes

Durant el Consell de Barri celebrat aquest dimecres també s'han tractat altres temes, com l'inici de les obres de Can Borrull, previst per aquest mes de desembre i l'estat de les obres de la coberta de l'Espai Pere Grau.

En aquest cas, el president del Consell de Barri, Joan Puigdomènech, ha preferit no concretar cap data, tot i que, seguint les dates previstes de finalització de l'obra, tot apunta al fet que, la coberta estarà llesta a mitjans de desembre, tal com informava el TOT Sant Cugat recentment.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem