Les dues persones dels plans d'ocupació de les Planes, a punt per treballar

La iniciativa surt d'una moció institucional, que havia proposat ERC-MES

Les dues persones dels plans d’ocupació municipals que es destinaran a les Planes estan a punt de començar les seves tasques.

Aquestes dues persones s’encarregaran de feines de manteniment i neteja de carrers i boscos, principalment. Està previst que una de les persones comenci ara, abans que acabi l’any i l’altra durant el mes de gener.

Aquesta iniciativa respon a una demanda que s’havia repetit en els últims Consells de Barri i que ERC-MES va presentar en forma de moció al ple municipal del mes de juliol.

Aquesta moció va esdevenir institucional després de rebre el suport de totes les formacions locals. En principi estava previst que aquestes dues persones comencessin a treballar a partir del mes de novembre, tal com va detallar el president del Consell de Barri, Joan Puigdomènech, a l’últim consell celebrat el mes d’octubre.

Durant aquesta sessió, veïns de les Planes van demanar si aquestes dues persones podrien ser veïnes de les Planes, donada la situació econòmica i laboral d’algunes famílies del barri. En aquest cas, la tinenta d’alcaldia d’Entorn Urbà, Mobilitat i Seguretat Ciutadana, Cristina Paraira, va recordar que l’adjudicació de plans d’ocupació depén de diversos vàrems administratius i no pas de criteris personals

Més informació
 
Comentaris

Destaquem