Les obres d'estiu a Sant Cugat han costat 800.000 euros

Aquest divendres, 18 de setembre, s'ha fet una visita d'obres per conèixer l'evolució del Pla de millora urbana de la Floresta

Les obres que s'han fet aquest estiu a Sant Cugat han tingut un cost de 800.000 euros i han servit per arranjar clavegueram, fer millores en el manteniment de la via pública i realitzar millores en equipaments municipals i escoles. Igualment, s'ha continuat amb el Pla de millora urbana de la Floresta, iniciat al mes de febrer, i que suposa una inversió de 2,49 milions d'euros.

 

Així ho ha explicat Mercè Conesa, alcaldessa de Sant Cugat, durant la visita d'obres que s'ha fet aquest divendres, 18 de setembre, a la Floresta. En total, durant els mesos de juliol i agost de 2015, s'han fet 4 intervencions en el clavegueram, 9 relatives a manteniment de la via pública, 2 en equipaments municipals i cinc actuacions en escoles públiques del municipi.

 

A més, s'ha urbanitzat el sector de la capella de Sant Joan de Mira-sol, s'ha arranjat l'accés al complex Volpelleres Centre i s'ha millorat la mobilitat al barri de Volpelleres.

Representants polítics i veïnals durant una visita d'obres a la Floresta FOTO: Lali Puig

Pel que fa al pla de millora urbana de la Floresta, ja han finalitzat els treballs als sectors de La Floresta Alta, Parés, Font del Fumet, i de Miradors -Est. Actualment, estan en execució els treballs al Sector de Miradors-oest, i estan pendent als sectors Porters, Casino, Turó del Sol, Muntanyesa Sud, del Caqui i del Golf.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem