Les obres de Sant Francesc d'Assís començaran al març

La segona fase d'aquestes obres s'està licitant després que el ple municipal de novembre aprovés la modificació pressupostària per a dur a terme aquesta actuació

La segona fase de les obres del carrer de Sant Francesc d'Assís, situat a les Planes, començarà durant el mes de març aproximadament, tal com va apuntar el director d'Àmbit de la gestió d'Urbanisme de l'Ajuntament, Toni Serra, durant l'últim consell de barri, celebrat dijous 2 de febrer. 

Si bé és cert que aquestes obres s'havien d'haver començat abans de l'estiu del 2016, en el consell de barri celebrat a l'octubre, el director d'obres de districtes, Francesc Serra, va detallar que aquesta fase de les obres depenia d'una modificació pressupostària que calia aprovar al ple municipal del mes de novembre

Així doncs, després d'aquesta aprovació, va començar el procés de licitació de les obres, fase en què es troba ara mateix aquesta actuació. Segons Toni Serra, l'obra, ara mateix, "està en fase de valoració tècnica i s'espera que la seva adjudicació sigui en els pròxims dies, per això mateix, es preveu que en un mes o mes i mig comencin les obres". 

L'actuació sobre aquest carrer es divideix en tres fases. En els últims consells de barri de les Planes, diversos veïns han reiterat l'endarrariment d'aquesta obra i la necessitat que s'executés com més aviat millor, doncs la situació de la via pot provocar problemes de seguretat. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem