El pont de Can Vernet tornarà a obrir el pas als vianants en acabar la seva rehabilitació

El pont fou restaurat i rehabilitat l'any 1998 com a passera de vianants entre el carrer de la Mina i l'avinguda Vullpalleres

El pont de Can Vernet tornarà a ser una via de pas una vegada s'hagin acabat les obres de rehabilitació finançades per la Diputació. El maig de l'any passat, però, l'Ajuntament havia confirmat que l'estructura no estava preparada per suportar tanta afluència de gent i, per això, es construiria un pont paral·lel per a l'ús diari.

Més info: El pont de Can Vernet no tornarà a obrir i se'n construirà un de paral·lel

Així doncs, la Diputació finançarà la rehabilitació del pont de Can Vernet a través del programa sectorial de rehabilitació i millora d'edificis (2022-2014). La quantia serà de 200.000 € i aniran destinats a l'arranjament dels problemes estructurals d’aquest pont, construït el segle IV i declarat Bé Cultural d'Interès Nacional l'any 1979. De moment, l’Ajuntament instal·larà una passera provisional per facilitar la mobilitat de vianants i bicicletes en aquesta zona mentre la rehabilitació estigui pendent. Una vegada acabi la intervenció, es recuperarà el pas pel pont de can Vernet.

Pont de Can Vernet Sant Cugat. Foto: Arxiu

Pont de Can Vernet Sant Cugat. Foto: Arxiu

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem