La reurbanització de l’eix comercial de Valldoreix "avança a bon ritme"

El primer tram de l'avinguda de Jacint Verdaguer està tallat al trànsit

La reurbanització de l'eix comercial de Valldoreix, a l'avinguda de Jacint Verdaguer, "avança a bon ritme". Així ho ha assegurat l'EMD de Valldoreix, després d'una visita a les obres i que ha servit per constatar els treballs en aquest tram de carrer, que encara està tallat al trànsit i limitat als vianants.

Gran part dels serveis ja estan soterrats i la previsió és que a finals de setembre la vorera nord quedarà oberta al pas de vianants. El projecte, que té un pressupost de 450.000 euros, implicarà canvis de mobilitat a la zona i l'objectiu és dotar de més seguretat i comoditat als vianants. 

 

Més info: Canvis a la zona comercial de Valldoreix: s'elimina l'aparcament i es prioritza el vianant

Canvis d'aparcaments

Una de les principals novetats és que s'eliminaran els aparcaments per a clients que actualment hi ha la zona, tant de davant dels comerços com del petit pàrquing al costat, on s'ubicarà un quiosc. L'objectiu de l'actuació és "garantir l’accessibilitat de la mobilitat a peu i en transport públic i facilitar la mobilitat segura amb bicicleta".

Així, només es mantindran places de càrrega i descàrrega. L'alternativa per aparcar serà el carrer de Sant Albert, on s'ubicaran les cinc places que es perden a l'avinguda de Mossèn Jacint Verdaguer. A més, també es pot fer ús de les places reservades per als comerços al pàrquing del costat de la rotonda de Can Cadena. Aquesta 20a de places, pintades amb color vermell, ja hi eren, però ara s'han senyalitzat amb els noms dels comerços de la zona.

 
Comentaris

Destaquem