Sant Cugat avança en la construcció de 56 habitatges protegits a Valldoreix

Es construiran 4 blocs d'habitatges de lloguer per a gent jove i gent gran

La primera promoció d'habitatge protegit a Valldoreix segueix endavant. El Ple Municipal de Sant Cugat ha aprovat provisionalment el tràmit urbanístic per construir 56 habitatges de lloguer social al carrer de Santjoanistes, a tocar de l'estació de Ferrocarrils. "Aquest govern fa habitatge assequible", ha emfatitzat el tinent d'alcaldia de Desenvolupament Urbà, Francesc Duch, que va assenyalar que l'objectiu és que "cap santcugatenc hagi de marxar" de la ciutat per "l'alt preu" de l'habitatge. El següent pas serà l'aprovació definitiva de la Comissió d'Urbanisme de la Generalitat de Catalunya.

Més info: Pas endavant per la construcció de 56 habitatges protegits a Valldoreix

El projecte preveu la construcció de 56 habitatges en quatre blocs entre el carrer de Santjoanistes i l'avinguda Villadelprat. El termini d'execució està entre dos i tres anys. Es tractarà d'habitatge dotacional de lloguer per a joves o per a gent gran. Des de l'Ajuntament estan en diàleg amb l'Institut Català del Sòl per com serà la gestió dels pisos i la voluntat és que depengui de Promusa, l'empresa municipal d'habitatge.

El projecte ha estat aprovat amb els vots a favor del govern d'ERC, PSC i CUP i Junts per Sant Cugat, mentre que Ciutadans s'ha abstingut. El regidor de Junts per Sant Cugat Joan Puigdomènech ha destacat que estan a favor de la promoció, però ha fet un retret al govern municipal: "Com hem perdut tant temps en el projecte Ragull, on no hi ha consens, i no hem donat prioritat a aquesta intervenció?".

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem