Recollida de fons per finançar el recurs contenciós contra l'edifici de La Mirada

Diverses entitats s'han unit per reclamar que l'escola es construeixi fora del bosc

SOS Bosc Volpelleres i l'Associació per a la Defensa i estudi de la Natura (ADENC) han iniciat una recollida de fons a la plataforma Goteo per cobrir les despeses del recurs contenciós que han posat contra l’aprovació del projecte executiu del nou edifici de l'escola La Mirada.

"Amb l’objectiu de salvar el bosc de Volpelleres, comencem una campanya pública", declaren en un comunicat. Les aportacions es fan en línia i es podran fer fins al 18 de juliol. La recol·lecta ha començat dijous 9 de juny i en el primer dia han acumulat 325 euros dels 4.705 necessaris. Hi ha sis tipus de recompenses artístiques del bosc per a les persones que donin.

Des de SOS Bosc Volpelleres, ADENC, EdC, Grupo Local WWF Barcelona, INTERcids, la Plataforma animalista de Sant Cugat, l’Assemblea pel Clima de Sant Cugat, Rebel·lió o Extinció Sant Cugat, Fridays For Future Sant Cugat, l’Associació el Mussol per a la protecció del paisatge, i altres entitats, insisteixen en que és "necessari" valorar un emplaçament del nou edifici fora del bosc.

Més info: Presenten un nou contenciós contra la construcció de La Mirada al Bosc de Volpelleres

Els alumnes de l'escola La Mirada fa sis anys que esperen un edifici i estan actualment en barracons i l'Ajuntament defensa que aquesta ubicació és l'única viable. 

Més info: Les famílies de La Mirada alerten que el curs vinent "no començarà amb normalitat"

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem